MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 26, 2009

Hilang Mood Raya...Datang Mood Buzy


Salam...

Aidilfitri semakin lama semakin meninggalkan kita.. Cuti raya sudah sampai ke penghujungnya...

Tak sedar semester 7 pada tahun ini berjalan dengan begitu pantas sekali.. Pejam celik pejam celik akhirnya berjaya juga diri ini sampai ke penghujung fasa terakhir di UPSI ini... Dalam hati ini betapa seronoknya bakal meninggalkan dewan kuliah, nota kuliah, assignment, study, stay-up, peperiksaan.... Tapi.. Jauh di sudut hati ini, sedih juga nak tinggalkan UPSI yang membawa sejuta kenangan pahit manis selama hampir 3tahun setengah disini..Terima Kasih Ya Tuhan kerna tempatkan diri ini disini.. Rasanya belum cukup lagi ilmu di dada untuk menjadi seorang guru yang benar2 berkualiti..InsyaAllah akan ku cuba lakukan yang terbaik dalam membawa nama UPSI nanti di alam praktikum..

Bila semester nak dekat habis, assignment pun semakin bertambah2 sampai xterpikul dek beban..Tapi, sem ni kira kurang sikit dari sem lepas..(Mcm sama je) Lebih2 lagi cuti2 sakitku yang lepas menyebabkan lebih banyak kerja tertangguh yang terbeban...Aduishh.... Sabar2.. Semua ini akan beres juga...InsyaAllah...

  • Tesis submit to Prof 2hb Oct 09
  • Tesis submit to KPM n JPN (lambat2 pun xpe---kata diorang...ntah betul ntah x)
  • Pokok dan Baja Kompos TSE (setiap hari kena selia)
  • Gunung Nuang XPDC (InsyaAllah 2hb-4hb Oct klu xda pe2)
  • Pertandingan Rekacipta Bahan Terbuang (submit on 8-9hb Oct 09..harap2 la menang)
  • UPSI Environmental Day ( 15 Oct 09)
  • Quiz Intro Of Chemistry II (xtau bila tarikhnya)
  • RPA (ada 4 kali perjumpaan lagi xsilap)
  • Program Mari Mengajar -P2M (xconfirm tarikh lagi, tp after raya kot)
  • Tak lupa Minimart kusayang (Khamis n Jumaat xtermasuk OT hari lain...Money is Money... hehe)
  • Study
  • Final Exam (xkuar lagi tarikhnya)
Emm... itu belum ditambah lagi dengan solat, makan, minum, mandi, basuh baju, tidur, gosip, main2, tgk movie, mesej, telefon, ym, surf internet, jalan2, balik kampung, rebut bus, kelas, merewang xtentu pasal.. emmmm....Yang pasti , xsabar nak semua keje2 kat atas td ni BERESSSSS....

p/s: Tetapi.. biasalah bila dah buzy ni, main internet tetap x buzy.. emm... Kenapa ek? Ok lah, nak layan Sinergi Bab 5 pl... Dah keluar.... Can't wait Sinergi Bab 6 plk...

2 comments:

MuHaMMaD86 said...

salam

selamat hari raya...

salam ziarah dari halaqah.net

rasanya dlu prnh chat ngn sofia dlm halaqah.net

igt x Nur Muhammad86...

abih taun ni ke?...

klu ada masa,jengok2 la blog saya

klu brmnat,jadila follower blog sy

www.sadusikedah.blogspot.com

Makhluk Hidup said...

Wslm Muhammad86..

Iye, hbs belajar tahun ni..Tahun depan dh start wt praktikal...

Of coz le ingat, org kuat halaqah.net ni..

Ok, im be your follower.....

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails