MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 7, 2010

Siapa suruh aku malas masuk contest Alengz & Asada

Melepas semua contest yang aku nak masuk!!

Alengz & Asada punya contest dah ada pemenang, ok2, sangat jeles sekarang ni sebab Alengz bagi perfume pada pemenang dan Asada pula bagi piramid dari Mesir tau! Ohhh.... Jeles! huhuhuhu..

Ape nak buat, buzy la lately ni... Especially masa cuti sekolah yang lepas... Asyik merayap aje kejenya... Dah namanya pun Alam Ria Cuti Sekolah, ape lagi kn.. Dari Selatan ke Utara aku merayap... Barat ke Timur aje belum lg... Xpe2, tunggu cuti sekolah hujung tahun pulak la...

Korang layan ajelah gambar kt bawah ni.. Bagi kecur air liur ckt..hehehe....

Ais Kacang & Kuew Teow yang memang sedap n murah di NK Hussain di Kulim Kedah
SnowIce..Hanya 100yen!!! Best!! Penghilang rasa kepanasan di tengah2 bandar Ipoh

Xsangka Chicken Chop di Mee Rebus Ramli sedap sehingga menjilat jarii!!
Ada2 nur cahaya keimanan bila menikmati ABC di TKK... kekeke

Bercuti bersama family di Sabak Bernam!
Ikan Siakap 3rasa.... Sedap dan berjaya mengemokkan perut ku malam itu!!


Ok, sekarang aku xrasa jeles lagi sebab makan2 adalah cara untuk menghilangkan rasa kejelesan ini...hehehe..

13 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. tu la. asik jalan2.. tapi kan.. ini jalan2 ke makan2? lalala~

Sofia said...

hehehe..

itulah, pelik juga bila scroll dr atas ke bawah.. rasa2 nye inilah dinamakan 'jalan2, cari makan'

Hamzah Ian said...

macam best je makann tu.. wah2.. nice2..

Sofia said...

cube bgtau, makanan mana yg xsedap? sy makan semua, tolak2 yg haram aje.. hehehe

nas said...

tolon2..
ak skunk nie kehausan abc...
ehehehe

wachak said...

memang meleh-leleh air liur singgah kat cni. err ... bila cik sofia nk belanja ... hehehe

hentakbelipat said...

sedap nye..kalau balik kg ni boleh la ad org nk tnjk jalan mkan kan?

Sofia said...

Nas : g kedai, beli 100plus ye

Wachak : eh2, dia la yg belanja.. kan byk dpt hadiah misteri tu.. hehe

HentakBerlipat :Sy boleh jadi tour guide nya.. ehhe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

makan tak ajak gua pun

mus99 said...

Ni baru betul-betul jalan-jalan cari makan...

ain fathihah said...

waaa laparnya bila tengok gambar ni semuaaa!

Sofia said...

brutal: ok, nextime, aku buat announcement besar2an kt blog ok.. kekeke..

mus99 : rasenya aku boleh gantikan anak chef wan tu x?

ain : hi my junior..

aleng said...

aleng bz dok update pemenang dan uruskan hadiah. hehehe nnt aleng buat kontest make sure join tau!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails