MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 18, 2012

KURSUS KAHWIN LAGI

Alhamdulillah.... 
Selesai sudah kursus kahwin petang tadi dengan diakhiri dengan ujian 30 soalan objektif.... Result xdapat lagi, tapi sijil kursus kahwin dah dapat.. Kira LULUS la tu ye??hehehe...

Itulah sijil kursus kahwin yang dapat tadi.... Kena simpan elok-elok dan nak buat copy banyak sikit..... Dan tolong simpankan sekali yang copy untuk En Tunang...... Takut dia bagi hilang... Baik p copy siap2..... 

Dari semalam lagi masa kursus kahwin dok tengok peserta-peserta kursus yang datang ambil kursus kahwin........ Bukan usha-usha line yang mana hensem ya, tapi dok tengok attitude sorang-sorang peserta.. hehe.. tak ada kerja kan aku ???  Peserta yang datang kebanyakkanya muda-muda, bagus!! Tapi ada satu sikap yang aku xgemar, rasa macam nak p tegur ja.. hahahaha.. mentang-mentang la cikgu kan.... Boleh pula peserta-peserta ni p tidur masa ceramah... eeeeeeeeeeeee....geram betul la dengan diorang ni............ Macam xbersungguh ja p amik kursus.. Kalau setakat p amik kursus sebab nak  lengkapkan syarat kahwin kat Malaysia ni, baik xpayah amik kursus...... Boleh pula tidur depan2 penceramah.... Nak kata boring , xada la boring, sebab ustaz-ustaz semua nya memang pandai buat lawak... eeeeeeeeeeeeeee....... geram2.....  kalau diorang ni pelajar aku, memang dah lama kena sound!!!!!!! Tapi, bab kata ustaz, kita berprasangka baik ajalah, anggap aja diorang ni tidur tapi boleh serap apa yang ustaz tu cakap...... 



1st STEP PASS... 
MOREEEEEEEEEEE STEP TO GO !!!!!!!


2 comments:

orked violet said...

Sya tgh pLan nk g kursus kawen nih.hehehe.so far kt Ipoh yg Sya taw Hasani je La..kamu g kt mne ek??

BTW, Sya br foLLow kamu. fre, visit/foLLow Sya jugak ek
sya-orked.blogspot.com

Sofia Karim said...

saya xpergi hasani, sebab hasani swasta.. saya pergi kursus kawen kat Jabatan Agama Islam Perak..bersebelahan dengan IPK POLIS IPOH

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails