MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 10, 2013

NAK BABY

Alhamdulillah... Gembira dan teruja tengok kawan-kawan yang dah kawen, baru kawen semua dah start pregnant..Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................... Cik Pia pun nakkkkkkkkkkkkk....

Doa-doa kan Cik Pia ye semua bloggers... Nak baby jugaaaaa.....Aminnnn............

Semoga Ramadhan tahun ini membawa keberkatan dan rahmat dalam rumah tangga Cik Pia.. amin.....

8 comments:

YanaHime said...

hihi! in sha allah, adalaa rezeki puan pia nt. mana tau, berkat bulan ramadhan kan? usaha yer! cayok!

CIK PIA said...

tq kak yana.. harap2 mcm tu.. InsyaAllah.. Amin...

Diyana said...

doa & usaha byk2 ya...
inshaaAllah, ada rezeki tu

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Cik Pia, Cik Anna pon nak babby jugakkk... tapi tak de rezeki lagi.. Bulan ni semangat nak wt pregnancy test sbb lewat 2hari, sekali masuk hari ke3 dah bendera merah... kecewa berganda2... hukhukhuk.. harap2 ALLAH makbulkan doa kite sempena bulan yg mulia ni... ^_^

s h a said...

Jom kita doa sesama.Semoga Allah cepat2 kurniakan kita zuriat yg soleh dan solehah.Amin.Gudlick pia.Sha pon berharap.Hehe. :)

orked violet @ SYA said...

Moge dapat baby cpt. Amiinnn

SFaezah said...

aminn..doa2 byk2 time puasa ni..semoga termakbul ^^

aisyah kz said...

samalah kita :)
mudah2an Allah kurniakan kpd kita sume zuriat yg sihat dan sempurna..aminnn

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails