MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 5, 2013

REVIEW : MAKEUP

Alhamdulillah...........
Makeup la perkara yang paling penting sekali dalam banyak-banyak preparation kawen.. Sebab , kalau makeup tak cantik, habis runtun semua benda-benda yang cantik..hehehe.. sebab nya semua orang kan nak tengok pengantin perempuan.. kekekekekeke..

Sebenarnya, tempah makeup dengan junior Cik Pia.... Makeup dia memang gojes sangat.... Suka sangat tengok makeup-makeup dia, sebab nya , semua nya soft dan cantik gile semua. Semua orang jadi gojes ok bila kena sentuhan junior Cik Pia ni.. Cik Pia amik pakej dengan dia nikah + sanding + bertandang.. Dah order lama dah dengan dia dari tahun lepas lagi, sebab dia ni memang ramai giler orang tempah plus dia pun student lagi... pack jadual nya..

Nak dijadikan cerita, lagi seminggu nak kawen, dia mesej bagitahu tak dapat makeup sebab, dia ada presentation, gileeee menakutkan ..Blur gila time tu sebab tak tahu nak call sapa untuk makeup Cik Pia.. rasa macam nak nangis aja dan nak makeup sendiri aja.. huhuhuhuhu.. Dah la lagi seminggu...

Nasib baik buku kecik preparation kawen Cik Pia masih ada nombor-nombor fon mak andam yang gojes - mojes, cepat-cepat call, nasib baik masih kosong.. Tempah la untuk makeup nikah...Nasib baik ada kak Lynn...

Alhamdulillah, sebab dapat makeup yang macam Cik Pia nak plus gojes jugak..... hehehehe..... (puji diri sendiri)...

Pada sesiapa yang nak booking MUA Cik Pia ni, memang dialu-alukan...tak rugi kome...

Makeup akad nikah : Kak Lyyn 
Makeup bersanding + bertandang : Bihan  
Makeup outdoor : Ayu Wedding Planner

Nanti Cik Pia review lagi pasal diorang bertiga plus gambar sekali....... Yang pasti memang puas hatiiiiiii...............Makeup tak cair, tak berlemuih, best sangat2.....

2 comments:

orked violet @ SYA said...

whoaaa...Pia da kawen. nmpk sgt Sya da lame xbukak blog. uhukk

Cik Eka said...

x dpat nak book bihan. sebab cuti skolah bihan balik Kedah. uhuhuhu

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails