MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 21, 2013

Alhamdulillah.. Banyak benda dah settle..

Alhamdulillah.. Dapat juga cik pia men-sent CHECKLIST PERKAHWINAN yang tengah hot tu.....HOT la sangat kan.... Sampai lebam-lebam la juga jari tangan Cik Pia ni..hehehehehehe..  Pada B2B yang nak , boleh terus emelkan pada sophiaon7@yahoo.com ok... Jangan malu-malu, segan-segan ok..
 
Alhamdulillah.. Dalam 2 bulan lebih perkahwinan, banyak juga benda-benda yang dah setel..
Antaranya :
1) Rumah sewa : Dapat menyewa dekat taman yang banyak melayu, mydin, dan semua kemudahan yang menyenangkan.. Alhamdulillah.... Walaupun sewa agak mahal sikit RM 450, tapi berbaloi la juga dengan semua-semua yang dapat ni..
2) Barang-barang rumah : Banyak guna barang-barang dan juga hadiah-hadiah yang dapat dari perkahwinan... Boleh dikatakan, semua barang-barang dating dari hadiah-hadiah kawen.. Alhamdulillah..Paling syok, emak ayah bagi TV, Televisyen, kabinet TV, dan barang-barang keperluan lain.. Sebabnya, emak ayah cik pia kan dah pindah rumah, jadi bagi la kat kami semua-semua ni.. Alhamdulillah..
 
Cuma, rezeki anak aja belum melekat lagi.. InsyaAllah, berusaha lagi..... jeng-jeng-jeng..hehehehee...
 
 

3 comments:

orked violet @ SYA said...

best nye.. Sya byk bende serabot lagi. iskk2.. =(

Diyana said...

yaaaaa~ teruskan b'usaha... hehe

Asha Lya said...

Syukur...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails