MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 28, 2010

Aku rajin menulis sampai boleh jadi editor

Tahniah la buat aku sebab buat julung2 kalinya aku dapat gelaran editor… waaaaa… Aku rasa macam kembang kucup hidung dah sebab dh rasa macam editor Dewan Bahasa n Pustaka (DBP) plk.. kekeke.. Waaaaa… Ini kalau jadi editor, tiap2 minggu pun dah boleh balun pizza hut ni… Tapi, jangan berangan la beb, tak teringin aku nak belanja korg….sebabnya, aku jadi editor kat Blog 100Penulis dengan nama pena Sofia ok …. Kalu nk jadi editor DBP, memang jauh panggang dari api la ye.. Harap maklum semua!!

Ada ape dengan Blog 100Penulis ni sampai aku beria-ria nak masuk…?? Sebabnya sebab…..

catsKelik weiii!!

  • Terhimpunnya 100Editor yang hensem2, ganteng2, hebat2, fofular2, mantap2… Pendek kata, 100Editor ni berkumpul kt cn, utk share entry memasing mengikut giliran memasing…
  • Menambahkan kenalan bloggers dialam maya, mencari calon suami, waaa…. Yg pasti semua 100Editor kt cn sume hebat2 dan ade followers yg ramai… Setakat 100 200 tuh, diorang xheran la.. Semua nya seribu keatas.. Waaa… Hebat x hebat..
  • Rasa macam big family bila all 100Editor duduk dalam satu blog, share idea2, cerita2, pendapat2,  seriously, rasa dekat di hati.. hehehe… Lebih2 lagi, kami diagihkan dalam group memasing.. Macam aku dalam Group G14, dan dalam G14 ada 4adekberadik lain……Best2!!
  • Susun atur jadual post entry yg hebat oleh admin yang aku xpasti kacak atau cantek, tp yg penting otak dia cukup geliga smpi boleh buat batu cincin kawin jiran nenek aku..hahaha… Hebat gler dia susun jadual.. First2 aku log in Blog 100Penulis ni, ak dah rasa kagum sebab wowwwwwww……… Hebatnya beliau cipta blog ni.. 100Editor leh post entry dalam 1blog…Hebat btl….
  • Dan aku rasa byk lg lah sebab musababnya, yg best2 dan indah2 belaka.. Sesapa yang nak join kami dalam Blog 100Penulis ni, boleh la klik ya!! Korang akan rasa wowwwwwwww….Percayalahhhhhh…….

 IMG_0885 copy P/s : Editor dulu dan kini byk berbeza….. Dulu tulis pakai tangan or typewriter aje tau.. Sekarang ni, pakai streamyz aje dah boleh sent entry  tau ….

18 comments:

Fina Sophie said...

rakan 100penulis d sini. wohooo.. best gila entri. haha :D

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ 100penulis best! =)

kusut said...

aku ni macam dah addicted je kat 100penulis haha

Sofia said...

@Fina, Asada, n Kusut.... Yeahhh.. Hidup 100Penulis.. Buzzz, cepat wei wt entry...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tahniah ....teruskan yang terbaek

duta_illuzm said...

ohoi....mne nk dp code ek???

Sofia said...

@brutalsolo.. u too.. do ur best!

@joepacak.. shortform sgt tulisan mu.. ak xpaham

koshary said...

yeahhhh!go group 14!=DD

Apis said...

As6

hai2 sofia.huhu..geng 100penulis di cni. best3...hahaha..

Latest enti: http://hafizcakapmengarut.blogspot.com/2010/10/keburukan-dan-kebaikan-tak-mandi.html

humbleyat said...

As6 : hi sofia,,100 penulis memnag best kan..moga ukhuwah kita berpanjangan yerk..

Encik MT said...

As6

penulis 100 penulis disini ~

ASaDa RyutaRo said...

AS6

datang lagi menconteng ke entry ni. hihi.. sengih2

salam ceria dari asada ;P

[z@ck] said...

AS6

Hi Sofia!
Datang dari 100 penulis ni =)
Happy Blogging ya.

Sofia said...

Apis, Humbleyat, En MT, Asada Ryutaro, n Zack.... Thx BW kesini belog sofia... Semoga kita semua terus2 sukses ok!!!!

humbleyat said...

tq sofia..sememangnya sy dah konfius..nama sofia tersangat glamer di 100 penulis..he2..

Q said...

wow...nasib baik kate penulis kat 100 penulis ni hensem2. hahaha
salam kenal ye sofia

Sofia said...

humbleyat : its ok! yeah, nnt nama anak jgn lupe letak sofia, mesti glamer..kekeke..

Q: salam kenal jgk..

Mama Zara said...

salam kenal, mama baru je join :) masih belum menyiapkan tugasan yg ada..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails