MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

image

Blogger Edy buat GA lagi…….. Dapat perfume pulak.. Baguslah, kalau dapat, boleh tambah koleksi perfume.. Dah la, baru je dapat order perfume dengan Sepet, kalau dapat yang ini, tambah lagi.. Waaauu..

Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

2. Jadi follower blog ini...

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...

Nak tag : Anith & Cikgu Mohd Fairuz

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

2 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

MOHDFAIRUZcheghani said...

bereh2...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails