MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 5, 2010

Aku beli topup, dapat jersi bola ! Betul xtipu...

Wahhhh.....(saje je nak buat kecoh)

Berbaloi2 betul lah aku beli topup tadi.. Beli topup hotlink RM8 aku dapat jersi bola aka t-shirt... Perghhh, berbaloi2 betullah... Mentang2 la demam bola dh dekat kn?

Apa? Korang xcaya? Betul.... T-shirt tu dah lah free size, sapa2 aja boleh pakai... Yang besaq, yang kecik, tua atau muda, ish2, semua orang boleh pakai lah.. Kata free size kan..

Warna dia pulak dah la merah menyala... emm.. memang dabomb la makngah memakainya.. Kalah mak nyah u .. auwww.. Siap dengan nombor 8 lg.. emm, bak kata orang cina, nombor 8 byk ong rr..

Lahhh... xcaya lg? ok2, take a look ye...
....




......




..........




..................




................................




Tadaaa.... Jersi bola no 8

hehe.... maxis sekarang ni ada menawarkan topup maxis RM8, dan korang akan dapat tiket topup dalam bentuk jersi bola macam gambar kt atas tu.. Kod 14digit ada kat belakang jersi tu la... Agak comey tau... Yang korang tgk berlipat2 tiket tu, sebab adik aku jeles aku dapat tiket topup comey.. keke..

Lepas korang topup Rm8, korang akan dapat 50mins masa berbual n 100sms ... wahhh... so, pada kaki sms n gayut, boleh le berebut skrg di kedai2 topup...

Lagi link kt sini : http://www.maxis.com.my/FIFAworldcup/hotticket.asp


p/s: Kan aku dh cakap, free size utk semua peringkat umur! Aku guna youthclub, lagi berbaloi2


10 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wah.. macam2 promosi skrg ni kan.. paling suka guna maxis sbb slalu dapat sms free.. heee =P

Sofia said...

biasalah, promosi mmg hebat nk tarik pelanggan,,

maxis mmg best!!

Anonymous said...

tpu!..tpu!..tpu!!
smpai skrng xdpt pun topup tu..hehehehe,,,

ZACK ENTRY said...

mcm best jer jersi tuh..nk pakai bleh??hehe =)

Sofia said...

zack : free size for all size.. hehe

salju said...

wah...cikgu pun minat bola..
blog cikgu akan dimasukkan dalam senarai bloglist terbaru...nantikan kemunculannya...

Sofia said...

jadi cikgu kena serba boleh maa...

mana tau nnt kena training budak2 bola sepak...hehe

hans said...

wah
dah macam duta hotlink dah
hohohoh

p/s : Rajnikanth Pun Ada Klon Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/bukan-setakat-michael-jackson-jer-ada.html

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, da pernah dpt jersi nie..
kalu suka b0rak mmG untung la..

Sofia said...

hans : nk jd model xkesampaian, jd duta pun ok la.. ehhe

roy : leh pki jersi tgk FIFA.. hehehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails