MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 8, 2010

Contest : Cabutan Bertuah .. Aku menang RM50.. hehehe

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!

Memandangkan hasil2 anggur yang aku tanam dari bulan lepas masih belum menunjukkan hasil, jadi aku pun terpaksa memaksakan diri untuk memasuki contest 'Cabutan Bertuah' di Blog Tuan Farhan ni..

Kalau aku menang cabutan bertuah ni, aku akan dapat RM50.... Wahhh.. Lepas ni kalau tgk wayang berkali2 ni..

So, korang sume tggu apa lagi? Be Tuan Farhan nye followers, Paste link kt atas ni, n Buat satu entry ttg contest ni..

Mudah kan????

Ape tggu lagi... Jom2, sebelum RM50 ni melayang 30Jun2010 ni............








8 comments:

Hasrol Nizam said...

owh..igtkan dh dpt..hehe

chamilah said...

anyah msti dpt!!!!aku nk tmpng sekaki kalo dpt..hehehhe..

Sofia said...

serol... haha.. saje je wt gimik tu.. mana tau bertuah ke kan

Sofia said...

chamilah... jom wt solat hajat.. mana tau dpt kn?

hans said...

wah
aku ingat dah menang
hahahaha

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. semangat nak menang tinggi seyh.. gud luck!! (^^,)

Sofia said...

Hans : Aku saje wat2 gimik kt Farhan tu.. Untung2 dia nmpk aku nak sgt duit tu.. haha

Sofia said...

Asada : Semangat kena kuat.. Ada masa free, nnt tgk aku join contest ko.. Kalah org len.. hehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails