MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 16, 2010

Kepada semua bloggers, doakan aku ya!

Alhamdulillah.. Setelah sekian lamanya menunggu result semester akhir sem 8, akhirnya keluar juga malam td.. Alhamdulillah yang xterhingga padaNya , result praktikum aku cemerlang 4flat & ini salah satu pas utk aku bergelar guru kelak.. Just sekarang ni aku kena tggu surat pengesahan senat & konvo aje..

Syukur sgt2, sebab usaha aku sepanjang praktikum berbaloi... Alhamdulillah!! Aku harap, surat pengesahan senat & konvo tu cepat2 la sampai dirumah aku, sebab tinggal lg 15hari saja lagi aku nak kena isi borang temuduga & posting tu...

Jadi, aku harap2 biar semuanya berjalan dengan lancar dan xda bengkak bengkok!!


Harap semua bloggers doakan aku berjaya menjadi guru yang cemerlang ok!!

Kegembiraan aku adalah lebih happy dari baby diatas!! hehe

13 comments:

Chaoi said...

tahniah kepada anda.....

Sofia said...

thx chaoii....

zan-xray said...

wahhh tahniah kat sofia.
isi borang jangan silap k.
minta ke mana posting? taiping ok :-).

Si DaiSi PuTih said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! tahniah kak pia!!!!! hehe

Sofia said...

Zan xray--- mekasih2... hopefully semua nya berjalan lancar... nnt klu dapat taiping, zan xray org pertama yg akan diroger utk belanja org.. hehe

Sofia said...

Fatin--- Mekasih2.. kak Pia pun xsangka.. Fatin rasanya boleh buat lg bagus dr kak pia..

Kim said...

Congratulations Sofia!!!~ besnye nk grad dah. kim lag 2 tahun! uhu... nnt sofia jd cikgu ape ye?

p/s: the baby reminds me of Marshmallow! haha

Sofia said...

Thx Kim!!!

InsyaAllah.. Math n Science teacher..

Tapi, masa praktikal hari tu, kena ngajar Math n Sivik Kewarganegaraan..huhuhu...

syahira ariff said...

wah
4flat!!
tahniah sis
=]

Hapiz Rahman said...

tahniah!

renny said...

Hi, Salam kenal.
wish all d' best 4U. Silahkan kunjungi informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/
Blog saya

kerol said...

Semoga menjadi guru yang cemerlang..dan yang penting, ikhlas dalam mendidik anak murid..AMIN:)

fideila said...

gud luck..hope jadi guru yang murid akan sayangi..hehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails