MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 31, 2010

Contest Mortar Board:The Beauty In Ugly

TerimaKasih pada blogger Azwandy sebab tag aku untuk Contest Mortar Board : The Beauty In Ugly anjuran Blogger E.D.Y ni… Hadiah2 beliau sgt lumayan ok, dan semestinya aku nak menang spek mata dan topup tu!!!!!Plz2.. Bagi aku menang.. Plzzz… Syarat2 nak masuk pun senang aje macam contest2 yang lain :

  • Follow blog E.D.Y
  • Copy paste banner contest kt entry korang
  • Wt review sikit pasal contest ni and..
  • Upload la gambar konvo korang yang dabombb tu,, hehehe
  • Tinggalkan entry kt blog E.D.Y
  • Tag pd bloggers lain
  • Tarikh tutup hari ni 31okt2010….. ngeeeee……..

image

Haaaaa…. Senang aje kan? Ate, moh le kita masuk, ape ditunggu lagi tu..Jadi aku pertaruhkan gambar ni sebagai gambar kontest…

67745_149183721791290_100000989887368_231700_5508455_n

Aku suka sgt gambar ni sebab macam best n cantek gambar aku ni… kekekekeke.. (Beauty In Ugly kn??) Sape lagi nak puji kalau aku sendiri yang nk puji? hehehe….Xdelah, sebenarnya aku suka sangat gambar ni sebab, dengan usaha jerit payah selama 4tahun akhirnya aku bergelar graduan pendidikan UPSI , itu yang aku excited tayang ijazah aku tu kt korg.. Itu tandanya aku tengah bangga jadi graduan UPSI..

By the way, yang pakai spek itu kawan baik aku di UPSI, yang sehati sejiwa dan memahami jiwa ragaku, dan kami sama2 tangkap gambar ni kt rumput depan Perpustakaan Tunku Bainun UPSI ..Kredit pada Ida yang berjaya tangkap dengan jayanya… kekeke…

So, aku nak tag membe2 ku yang aku tau diorang ade blog…. :

Husna, Ida, Lili, Anith, Farhana, NinaAz, Nurun, Yati, Ezzah, Shahir, Judin, dan semua followers n bloggers yang baca entry ini ok!!!

p/s:: Alhamdulillah selesai sudah konvokesyen aku, tapi, satu entry pasal konvo pun ak xbuat lagi.. Ok2, akan diupdate secepat mungkin!!!

 

8 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...nasib sempat hantar...tunggu keputusannya nnt..good luck..:)

Sofia said...

kalau dapat menang lg best kn?

Azwandy Bin Muhamad said...

wah...gudluck ye..hehe...

Sofia said...

ok azwandy.. gudluck to you too!!

butterflyana said...

Good Luck! :)

Sofia Karim said...

Gudluck jg butterflyana

Shahir @ Meng said...

aku lmbt tau la..
smlm bru aku tau..
aku kurg aktif 2 bln yg lps..

Sofia Karim said...

Patutlah meng.. sekarang dh kembali kn? Pekata wt contest lagi, bagi aku menang plk..kekekeke

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails