MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 26, 2010

Tag oleh Kak Aliesha Kirana

Ollllllllaaaaaaaaaaaa…….. Apekhabar semua.. Hamik kau, panjang aku buat perkataan OLLA tuh… Sejak 2 menjak ni, blog agak terabai…. Maap noo.. ceq bukan sengaja, tp ceq mmg saja2 nak mengabaikannya.. Ehh2, xdelah, gurau je…Sebenarnya sejak akhir2 ni, buzy sikit gn beberapa urusan , nnt akan ku update dlm entry2 seterusnya ye.. Tugas aku kt 100Penulis pn banyak terbengkalai.. Adeiii Admin, im sori, tp keenam-enam assignment ceq dah siapkan dah tau… sobssss…

Beberapa bulan yg lepas (wowww.. punyalah lama) , aku telah ditag oleh kak fara aka Aliesha Kirana yang merangkap senior aku masa kt MJSC Balik Pulau dl…. Kitorg terjumpa pn kt dunia blogging ni la.. Tengok2.. xsangka kn, dunia blog ni pun leh wt kita jumpa balik kenalan2 lama tau…So sweet kn….Untuk perhatian semua, senior aku ni juga penulis novel tau kt www.penulisan2u.my ..Sape2 yang minat baca novel/cerpen online, mmg diorg berkampung kt web ni.. So, silalah dapatkan segera cerpen/novel Aliesha Kirana di web tu ye!! hehehe.. Gerenti merembes2 airmata jatuh bercucuran ok!!

Blog beliau!! Sila follow sila  !!

cats1

Facebook beliau!! Sila like sila  !!

cats

Ok, kak , saya dah siapkan tag ni.. Maaf lambat buat ye… N one more, saya curi2 print screen blog n FB akak… Xpe ke atau pe2?? hehehe… Bgtau sy ek kak!! Terimakasih tag saya.. Nnt bagi lagi, saya suka wt tag2 ni… kekeke…

1- Name one person who made u laugh last night?

>>> FB……… Melayan kawan2 aku yg suka merapik kt FB…

2- What were u doing 1 hour ago?

>>> Aku baru lepas makan… Lepas tu terus semangat kental nak siapkan blog..keke..

3- What was da last thing you said out loud?

>>> Huwaaaarghhhh ( ak menguap…kah kah kah)

4- Where's da next place you're going to?

>>> Nak p atas tilam…(Ngantukkkk weiiii …)

5- What was da last thing u paid for?

>>> Xingat… Short term memory betul….

6- Where were u last nite?

Teratak Ayahanda Bonda ku Tercinta

7- What's da best ice-cream flavour?

>>> Sume jenis aku bedal… Xde istilah NO

8- Do u wanna cut your hair?

>>> Nak………….. Pas tu nak wat fashion2 ckt.. Baru stylo… hehehe……..

9- Do u love to 'melatah'?

>>> Xsuke…  Tapi termelatah gk kekadang

10- If that so(melatah), what will u said out loud?

>>> OmakKau………………..

11- What does da last text-msg received say?

>>> ‘ Weeessss Yang.. Dah tau posting belum ni?’ (Huewaaaa… hari2 akan dapat mesej dr membe selagi penempatan sekolah xkua2 lagi kt web KPM itu)

12- Will u get married in da future?

>>> InsyaAllah.. Nak2.. *mood gatal dtg…eehee……….

13- Do u chew on your straw?

>>> Nope~

14- Do u make-up your own words?

>>> Gapo dio ni ? ? ? ?

15- Is there anyone u like/love right now?

>>> Sapelah lelaki bertuah yg aku suka tu…

16- Tag to other 5 bloggers/more

  • Husna ----->> My bestfren , karokzz n vogue fren…
  • Ida ------>> My bestfren, karokzz n vogue fren too..
  • Fatin ---- >> My junior, karokzz n vogue fren too…
  • Lily ------>> My classmate UPSI n pandai mengait2 ni tau.. Nak wt tempahan boleh pegi ke blog beliau.. hehehe..
  • Anith ------->> My classmate KMPk, My latest followers
  • Farhana ------>> My classmate MJSCBP n now beliau seorang engineer ok!
  • Dlamer --------->> Blogger n my latest blogger komen kt dalam shoutbox

 

7 comments:

aliesha kirana said...

wah2222..pnjgnye citer pasal akak!!! heeheh..tp nama akak, kak ELLA laa sofia.heheheheeh~


mekasih sgt tlg pomot kak..eheeheh..sonok~~~~

nice entry..heeheh..InsyaAllah ade tag nnti kak tag lg ek..heheeh..

Sofia said...

akak... hehehe.. tp, dr dulu lagi geng2 kami suke panggil akak kak fara sebab sesuai... hehehe... saje2 je sesuaikan nama org kn? kekekeke

qudwah hasanah said...

nnti da jmpa jejaka btuah tu... roger2 yer.. hehehe.....

Sofia said...

hehe. mekasih anith !! InsyaAllah akan ku cari lelaki bertuah itu! kekeke

aliesha kirana said...

erk..cmtu ke? hahahaahah!!!! lawak btol~~

hiro said...

hihi..

Sofia said...

hi hiro!! thx

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails