MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 31, 2010

Contest Mortar Board lagi ….. : The Beauty In Ugly

Sebenarnya hati nk buat entry pasal konvo tp tetiba nk join contest lagi.. hehe.. Memandangkan aura konvo masih membara, dan setiap hari pun asyik tgk gambar konvo aje kn, maka xsalahlah aku masuk contest lg.. kekeke… Lagipun, konvokesyen kan sesuatu yang harus diraikan…
Yeahhhh…. So, terMasuklah aku dlm contest blog E.D.Y yg kedua plk..hehehe.. Sebenarnya, ada satu aje contest ni, tapi ada dua versi tau.. Satu gambar konvo dan satu lagi ucapan.. Dan aku sungguh la tamak nk masuk dua2 sekali ye.. Harap maklum.. hehehe…Sebenarnya aku bukan tamak E.D.Y, cuma aku macam excited malam ni nk bercontest…. hehehe…

  • Follow blog E.D.Y
  • Copy paste banner contest kt entry korang
    image
  • Wt review sikit pasal contest ni and..
  • Lakarkan ucapan konvo anda yg bombastik tu…hehehe
  • Tinggalkan entry kt blog E.D.Y
  • Tag pd bloggers lain

  • Tarikh tutup hari ni 31okt2010, malam ni daaaaaaa….. ngeeeee…….saje tau suka wt last2 minit…huwaaa...
    Setelah bertahun2 mengejar ilmu,
    Berpeluh2 mengadap assignment,
    Berpinar2 mata mentelaah buku,
    Berkeping2 duit ptptn habis dipinjam,
    Alhamdulillah berkat izinNya,
    Mortar board dapat kujulang bangga,
    Segulung ijazah UPSI menjadi milikku.
    Syukur.
    (30 p.p)





    So, aku nak tag membe2 ku yang aku tau diorang ade blog…. :
    Husna, Ida, Lili, Anith, Farhana, NinaAz, Nurun, Yati, Ezzah, Shahir, Judin, dan semua followers n bloggers yang baca entry ini ok!!!

    6 comments:

    E.d.Y said...

    wah..masuk lagi..takpe2...orang tamak selalu menang...haha...insyaAllah....doa banyak2..haha...good luck k..;)

    Sofia said...

    hahaha... pepatah baru nmpk...

    butterflyana said...

    Good Luck! :)

    Sofia Karim said...

    terimakasih .. gudluck butterflyana

    Azza Zahra said...

    Good Luckbutterflyana!

    Alaa dah lepas tarikh tutup.
    Tak sempat masuk. Neway,
    Thankees to Q sebab tag (:

    Sofia Karim said...

    azza.. masuk contest utk konvo yg lain plk..kekeke

    Post a Comment

    Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

    Related Posts with Thumbnails