MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 13, 2013

WEDD PREP : CONFIRMKAN BORANG NIKAH

Alhamdulillah...... 

Petang tadi call Tok Kadi, tanya dan confirmkan Tok Kadi tentang dia dah ambil belum borang nikah Cik Pia kat Pejabat Agama atau belum.. Haruuuu nanti kalau tak di ambil nya..

Alhamdulillah.... Tok Kadi yang baik hati telah ambil dan simpan dalam simpanan dia..

******B2B perlu take note ya...Ini lagi penting dari baju nikah, pelamin dan sebagainya..  Ingat kan Tok Kadi anda untuk ambil di Pejabat Agama..

8 comments:

NinaAz said...

Counting day piaaa. Hihi

jelah said...

owh..mem tok kadi ka kne amik...nnt bleh kot wt post pasl proses isi borng tu smpai akad nikah...wt rujukan..

anis suryanie said...

ohhh.. kalau kat perak mmg tok kadi sendiri eh kena pergi ambil kat pejabat agama tu? hehehe.. takut silap pulak.. sebab kat Selangor anis sendiri yang ambil kat pejabat agama then bagi kat tok kadi.. lain negeri lain caranya kan? huhuhu

CIK PIA said...

@anis suryanie terpulang.. boleh jugak kita yg amik n bg tok kadi.. tok kadi pia, dia kata dia yg amikkan..tu yg double confirm.. yg penting, dh ada kt tangan tok kadi

Princess Feyqa said...

oh yeke sis? alamak npe la fiqa ni cm xtau pape je psl nk kawen huhu seramm

CIK PIA said...

@Princess Feyqa hehe.. jgn seram....hehhe..depends pada tok kadi, kena tnya dia sll pasal borang nikah.. yg penting, masa hari akad nikah, borang ada kt tok kadi..

CIK PIA said...

@jelahboleh refer kt sini ye.. panduan dr pengalaman cik pia.. http://epilogsofia.blogspot.com/search/label/BORANG%20NIKAH%20PERAK

Atie said...

still kompius dengan borang2 dan tok kadi smue... =___=

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails