MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 7, 2013

WEDD PREP : PROSES JEMPUT-MENJEMPUT

Perghhhhhhhhhhhhhh..........

Sebagai anak perempuan yang baik lagi rajin (pengsannn), proses jemput-menjemput saudara mara, jiran tetangga, kawan-kawan emak ayah wajibla menggunakan khidmat Cik Pia sebagai driver kereta memandangkan Cik Pia boleh bawa kereta ... Nak tunggu adik lelaki Cik Pia, confirm lambat lagi, sebab dia cuti lambattt lagi...

Memandangkan Cik Pia bakal pengantin baru, pasti nya Cik Pia malu tersipu-sipu malu sebab nya bila di tanya mana satu anak yang nak kawen nya, of kos la Cik Pia tunduk malu kan, tak kan nak jawab pula...

SAYA-SAYA-SAYA yang gatal nak kawen tu.........

Sesungguhnya, proses jemput-menjemput ni amat-amat meletihkan, sebab nya, kalau pergi rumah saudara mara/jiran tetangga/kawan-kawan emak ayah, confirm diorang sembang lamaaaaaaa gilerrrrr baikkkk punyaaaa.......... huwaaaaaaaaaaaaaaaa.... 1 hari dapat 2 buah rumah aja...... Ate, bila nak habis nya bagi kad.....

6 comments:

Diyana said...

tau xpe... sembang nye lg byk dr kad yg di hantar... hehehe

Cik Jelita said...

hehehe...sabarlah dear...adatlah nak berkenduri kendara. kalau my dad plak, everyday dia target bape umah nak pergi, memang punctual, dia kata 10min every rumah, memang tepat2 10minit jer la kat satu2 rumah tu.

s h a said...

Pia...lame da x ke sini.wedding kte dekat2 kan.hikss.bagusla pia pg menjemput sendirik.sha...mak n ayah pg berdua je.ngee. :)

orked violet @ SYA said...

Pia...! nak kad jugakkkkkk!!!

Farhana IezAna said...

Cik Pia tgk link nie ye
http://iezana.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html

CIK PIA said...

@orked violet @ SYA sya.. hntr kt emel misssofia87@gmail.com ye

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails