MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 16, 2010

Family Outing

Minggu lepas adalah minggu yang paling memeningkan dan memberatkan kepala, sebab kami semua cikgu2 praktikal perlu mengejar silibus utk diajar.. Memang tension !! Huhhh...

Jadi, Ahad yang lepas diisi dengan aktiviti yang menyihatkan.. hehe..

Iaitu berpiknik...

Sihat la sgt!.. Kami cikgu2 praktikal ni bagaikan 1 family, sebab kami ni sering berkongsi masalah dan cerita dan yang paling penting gosippppp.. hehehe...
Walaupun kami semua baru aje kenal di sekolah, tapi bila bersembang macam nak pecah rumah! Memang havoc!

Malam Ahad tu dah plan..Baik punya.... Aku dan Jiha masak bihun dan goreng ayam, Kak Raudhah goreng nuget, Syika dan Nurul buat puding dan koktel, boys pulak buat air dan bawak apa yg patut... Sebab kalau bagi bab persiapan makanan kt boys, alamatnya bihun kemana , ayam kemana.. sumenya masuk perut diorang, tinggal tulang aje.. hehe...




Family Outing dgn korang memang best dan kenyang sgt!!! Memang benar, makan dapat merelaxkan minda.. hehe.. Waktu kitorg tengah berpiknik tu, memang waktu utk orang2 beriadah.. Iyalah, bayangkan pukul 6ptg, semua orang tengah mengeluarkan peluh dengan berjoging, kami pula meringankan air liur dengan bersembang dan menaikkan segala kilo2...


p/s:: rindu la plk nak balik Gerik...

4 comments:

Aku said...

Aku suka bab makan dapat merelaxkan minda.

Bukan tu saja...
Makan juga boleh menghilangkan bosan.
Boleh juga coolkan keadaan kalau tengah marah.

Senang cte, makan jela selagi boleh makan...

ZACK ENTRY said...

sedapnya makanan tuh..sllluurrrppp..=P

Sofia said...

haha.. bab makan mmg menyelerakan! bg ak, sume sedap! hehe.. tolak yg haram , batu pasir je.. hehe

intan said...

terliur tetengah malam ni..haha :D

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails