MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 11, 2009

Allah Selamatkan Kamu

Salam..

Entry kali ni khas utk sahabat ku, Khadijah @ Kak Ha sempena birthday yang lepas 09Nov09..

Cantik nombor tu kak ha..

Semoga dengan kehadiran umur yang baru, kak ha lebih tabah menghadapi hari2 yang mendatang dan semoga dikurniakan kesihatan yang baik serta kehidupan yang lebih bermakna..

So, sempena birthday kak ha, kami segeng wat suprise birthday dinner kat kakha.. Semua nya last2 minit, sbb aku dah xde kt bumi TM dah klu nk buat masa tarikh birthday tu jgk.. So, tarikh 6Nov tu kami pilih utk raikan birthday kak ha ni.. Suprise utk kak ha, kul 9malam baru call dia suh dtg kat Restoran Pelangi...

Kak ha.....Selamat Ulangtahun yang ke 23tahun.. Semoga Allah selamatkan kamu! Kami sayang kak ha!!

Prepare dinner utk kak ha

Tomyam pelangi memang sedap.....
Husna-Pia-JihaSempat posing sblm kak ha sampai..
Nurun-Birthday Girl-Ida~KAMI~

2 comments:

husna said...

slamat ulangtahun jugak tuk k ha...
last minit preparation 4 bufday gurlz.
tp, apa2 pon....smuanya slmat, alhamdulillah.
pia...kita pulak bila?he3....
pkai taun2 akan dtg la plak yer

Sofia said...

sblm kita berpisah, jom makan2 lg.. kita ni tau makan aje kn.. hehe...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails