MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 7, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

Tadi aku jenguh2 di blog list aku, macam biasa Abg Ben Ashaari tetap jadi first in ranking yang update blog.. Fuhhh, kadang2 xsampai setengah jam dah ada entry baru, bagus betul dan rajin betul … Aku pun xpasti beliau ni kerja apa, maybe kerja depan komputer kot.. Hehehe.. Sebenarnya aku baru je menjadi pengikut setia Abg Ben ni, padahal Abg Ben ni dah mmg popular di alam maya.. Maaflah ye Abg Ben, baru sekarang ni aku berfoya2 dengan dunia blog sementara nak tunggu posting ke pedalaman. Aku suka tutorial yang Abg Ben bagi, dan tutorial WLW yang beliau bagi tu mmg sedang aku sedang praktikkan.. Thx Lili yang promote kt aku..
image[3]
Ok, kali ni Abg Ben nak tolong bloggers2 baru macam aku ni untuk promote blog dan sekaligus merapatkan hubungan silaturrahim sesama umat…hahahaha.. Baru ke aku ni ?? Sebenarnya dah setahun dah aku berblogging, tapi xrajin sgt, sekarang ni baru rajin, kira baru la kan?hehehe… Ok, kepada semua bloggers yang datang menyinggah disini, jangan segan2 malu untuk komen2 dan jadi pengikut setia saya plk ye.. Selamat datang ke blog EpilogSofia
Nama diberi Sofia Karim
Cita2 nak jadi pakar forensik, tapi sekarang ni bakal guru yang bakal mengajar anak2 murid sampai boleh jadi pakar forensik…
Suka internet, berblogging, makan, tidur, hang out gn kawan2, photoshoot, karokzz, layan movie, gosipping,hiking, and segala mcm aktiviti2 yang mencabar fizikal …. Bak kata pepatah, semua benda pun aku suka buat.. harharhar…Kata cikgu kn? Semua benda boleh buat..har2..
Dan macam mana plk dengan korang??

19 comments:

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

salam kenal ... ;) hpy2 sokmo!! hihi

Sofia Karim said...

yeah aq dan puteraku.. kamu pun sma!!

Jejaka Terhangat said...

cita2 saya nak jadi Jejaka Paling Hangat di matahari..kehkeh...

Sofia Karim said...

haha.. hebat betul trademark...

chentaMAYA said...

salam kenal! folow u!~

Puteri Iqa Izyan said...

ngeh3..
abg ben tuh, dlm pasaraya pun buleh lagi update tau.

:)

Sofia Karim said...

hahahaha.. Iqa... betui2.. Rasenya AbgBen dan internet mmg xboleh dipisahkan..

Eliyana said...

salam kenal...link awk dr Abg Ben...hehe!

.s.o.f.i.a. said...

salam kenal......

zacky ~786~ said...

slm x2.. :D

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

nur said...

dari blog BA
ALL IN ONE

HAZWAN17 said...

slmt berblogging..
jemput dtg www.hazwan.com..
boleh kenal2

Ciao Annin-sama said...

Salam Sofia :)

Tunggu posting? Bakal pendidik anak bangsa eh? Selamat berjaya! InsyaAllah, amin :D

suziesanji said...

hai sofiaa~~~ salam kenal~~

Sofia Karim said...

Thx All.. Jum2 update blog..hehehe..
Ciao Annin-sama.. Yupp, InsyaAllah bakal posting.. Doakan ye...

Mr Ceym said...

http://ceym.blogspot.com/2010/11/design-bahagian-pengambilan-banner.html

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com/

Izzuddin Fauzi said...

Another piece of Ben Ashaari.com
"Selamat BERKENALAN"
http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails