MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

Masa Yang Pergi

Salam..

Hampir sebulan lebih aku dah meninggalkan UPSI terchenta... Dan pastinya kehidupan ku ttp diteruskan di Ipoh terchenta... Aduhh, makin rindu pula aku pd husna, kak ha, jiha, ida, aza dan semua kroni2 ku.. Rindu la plk pada zaman kampus... Kalau waktu cmni, sure kami xtidur lagi.. Masing2 sakan bergosip n layan movie.. Rugi sebenarnya pd sesiapa yang tidak menghargai masa di alam U.. Bagi aku, bila dh masuk alam U ni, bukan kita hnya perlu tumpu pd bidang akademik 100% je.. Tp, sosial pun perlu gk..Tapi, xde lah sampai melalaikan n merugikan diri sendiri...Pandai2 pikir la yang mana baik dan buruk k...

Dan tiap kali berpisah dari masa aku alam asrama, matrik, dan U sure masing2 akan kata , " Jangan lupakan aku tau".... Samalah, aku juga tak mahu korg lupakan aku.. Nasib ada blog, aku tempek muka korg sorg2 kt sini.. hehehe...

Sebelum aku angkat kaki tgglkn UPSI, sempat la juga ronggeng2 disaat terakhir.. hehehe...

KFCing with my girlfrenzz




DINNER CLASS




FRIENDSHIP CELEBRATION




HOTSPRING b4 long holiday



MAMAK's n KAROK






Apa2 pun aku telah tinggalkan UPSI dengan hati yang gembira dengan segala kenangan2 yg indah belaka .. Thanks pada semua yang hadir dalam hidup aku selama ini..Semoga persahabatan kita semua berpanjangan..Amin...


Selamat Tinggal UPSI....

3 comments:

FaTiNe said...

yezzaaa~ dun 4 get me yer sis. Hehe. Wahhh, ade gambar i sorg2 interframe. Malu i~ Ahax

Sofia said...

hahaha.. xpyh nak malu2... haruskah??

FaTiNe said...

harus lahhhh~ ahaxxx

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails