MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 15, 2010

Bukan Kenduri Aku, tp Kenduri Anak Buah Aku

Salam..

Aku terlewat pula nk update ttg majlis kenduri cukur jambul dan naik buai anak buah aku yang pertama ini pd 9 Jan yg lepas... Kesian kt Syafiqah ye.. Nanti kalu dia buka blog aku ni, mesti sedih, sbb xde gambar dia kn.. hehe.. Kenduri anak buah aku yang comey lote ni kira grand ala2 anak datuk juga lah, sebab ada kumpulan marhaban, kenduri akikah kambing, siap dengan photographer lg... Memang grand la u Syafiqah.. Ok, jom kita tgk gambar2 di sekitar majlis, ok...

Pink g2.. Kalau anak perempuan, diorang pakai pink..Ini Kumpulan Marhaban Taman Desa Tambun.. Sedih masa marhaban ni, sbb dia alunkan lagu2 yg mengusik jiwa menyentuh perasaan.. Lagu2 tu menceritakan keperitan seorang ibu utk bertarung nyawa lahirkan kita.. So, anak2 sekalian, berbaktilah pada ibu bapa setelah dewasa k..

1st time aku cukur jambul budak
Xsangka dah jadi mak budak dah Along aku ni .. (Depan : Tudung Biru)
Atok dan Opah yang hepy dpt cucu.. hehe..Abg Ipar aku tiada dlm gambar.. Buzy melayan tetamu yg dtg..
Gambar bucuk aku dengan Syafiqah


Overall, majlis anak buah aku ni berjalan dengan lancar.. Ditambah dengan menu masakan yang sedap dan menjilat jari, dan bubur anak lebah yang jarang2 ada kalau hari2 biasa.. So, sape2 yang nak order marhaban leh le contact2 ak.. ((Aiseyy, tiba2 pl aku jadi PA .. hehe)).. Sape2 yang nak order events photographer pun boleh... Aku dah order utk 5 tahun akan datang... haha...

4 comments:

FaTiNe said...

tiru era fazira kew wat pink2 neyh?? hahaha

Sofia said...

yes, tau xpe fatin.. era fazira yg suh i tiru dia.. hehe

Si budak Aboi said...

emm bkl cikgu ea..

berbaktilah pada anak bangsa !

fightingx3..

Sofia said...

yeah!!!

mekasih aboi!!!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails