MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 7, 2010

Ask Me Anything

Okies… Sekarang ni aku dah ada formspring okeh? Apakah itu? Kau anggap aja itu kaunter pertanyaan atau kotak soalan atau kotak aduan macam yang ada dekat hospital-hospital, bank-bank atau mana – mana lah yang pernah kau nampak…

Okeh, aku tau rakyat Malaysia memang pemalu-pemalu orangnya.. Jadi sesiapa yang nak tanya soalan-soalan cepu emas, soalan Add Math yang susah-susah, nak tanya bila aku nak kawin dengan anak raja ke, sila-sila rajin-rajinkan diri meng-FormSpring kan daku kat sebelah kanan blog aku ni… Dunwori, soalan dan jawapan hanya kau dan daku saja yang tahu.. Muahahahaha… Jadi, apa ditunggu lagi..

cats

2 comments:

E.d.Y said...

tanya hal personal boleh?haha

aliesha kirana said...

nak tnye soklan add math lah kalu cenggitu..teheee~

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails