MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 11, 2010

Nelayan pun ada blog tau

Waaahhhhhh…

Malam ni aku sangat kagum la dengan Pak Zainal , seorang nelayan yang ditemuramah dalam slot Majalah Tiga tadi…. Bukan calang-calang nelayan tau, sebab Pak Zainal ni siap ada blog sendiri lagi sebagai sumber rujukan pada sesiapa di area Melaka dan seluruh warga Malaysia yang ingin tahu pasal pengumpulan dan penangkapan lokan.. Lokan tu ape? Lebih kurang macam spesies kerang, lala la… Itupun, kalau xsilap aku…

Ini blog Pak Zainal kita…

cats

Tabik spring dekat Pak Zainal dan anak perempuan beliau yang sudi membantu beliau dalam dunia blogging ni.... One Big Happy Family.. Hopefully, nanti dapat pergi Melaka, nak buat lawatan sambil belajar pulak kesana… Nak bawak students pergi tengok rupa lokan tu macamna… Ishh2.. Sebenarnya aku pun xpernah tahu rupa paras lokan tu.. Ehe!

14 comments:

- abdul hadi abdul muti - said...

wah!!bagus!!bagus!!

Eliyana said...

akak baru nak pegi terjah blog pakcik ni...seronok tengok dia cari lokan tadi

Sya Syazana said...

hebat2 :) sekarang sume suda mampu memiliki blog

Sofia Karim said...

@hadi: bagus kn? memang uptodate pakzainal.. syabas!

Sofia Karim said...

@kak eliyana.. itulah.. lepas je tgk M3 td, terus semangat follow pkck zainal.. hehe

Sofia Karim said...

@sya syazana... betul2.. dunia it sekarang ni xpernah memilih!

lily said...

pia, mai melaka t habaq la noh. hehe

akeep razalee said...

wah. .malaysia boleh!!!
wooot~~~~

Sofia Karim said...

@lili.. okies.. roger lili utk dptkan homestay free.. hehe

Sofia Karim said...

@akeep.. yeah!! hidup blogging!

zacky ~786~ said...

wahh .~ menarik ..nk terjah blog beliau

Cik Lily said...

salam, pia. anda ditag

http://penaquill.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

=D

Sofia Karim said...

@zacky.. sila2 terjah..

Sofia Karim said...

@lili.. orite!!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails