MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 11, 2010

Blogger EDY nak buat GA Isnin ni wuiii..

Sudah…….. Tiba-tiba tahap kejelesan mula menerjah ke dalam diri, sebab tengok blogger Edy dah berjaya membawa seluruh badan beliau ke beberapa negara pilihan aku ye, China, Indonesia dan Singapore.. Oohhh, no… Tapi kan, tapi kan, blogger Edy pun baik hati tau, sebab beliau nak bagi GA pada 30bloggers yang bertuah sahaja tau.. Ish2… Wat penat2 aje nak bagi, nak perabih duit… Tapi xpelah, beliau orang kaya banyak duit.. Bukan lah macam teman.. hehehe…

imageimageimage 

GA terdiri dari Beg Sulam dr Indonesia,Keychain n Fridge Magnet dari Indonesia, China dan Singapore… Okies… Sekarang ni boleh berlagak kata dah pegi China kalau dapat GA ni.. hahahahahaha.. Nantikan GA ini di blog beliau ISNIN 13Dis 2010 ni ye!!!

p/s:: Alaaa… Isnin ni pegi sekolah… Dah la connection internet kejap ade kejap xde kt kuarters tu… Okey.. Bagi lah hadiah free aje… hahahaha…

6 comments:

E.d.Y said...

thanks sofia sbb promote...ish..mana ada kaya, semua ni murah2 je just untuk menghargai blogger2 yg selalu bagi support kat my blog

lagi satu, jgn risau...giveaway ni berlangsung selama seminggu...dari isnin sampai ahad...so, bila2 boleh join

Eliyana said...

hehe! nak join bleh?

Sofia Karim said...

Ok.. edy, klu ade kelapangan masa, wajib join! hehe

Sofia Karim said...

kak yana.. moh2 kite join!

hamzah ian said...

wahhh.. ada GA.. nice..

E.d.Y said...

meh2..meh join..sape2 pun boleh join..tunggu isnin nnt untuk cara2 nak join

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails