MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 8, 2010

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Abg Ben memang selalu buat I demam tau.. Selalu buat I tiba-tiba demam dan rajin nak update blog ni tau.. Sebab tu, I xkisah berlari-lari dari dapur ke ruang tamu, ke bilik dan on cepat2 laptop semata-mata nak terjah blog Abg Ben pas tu, macam best nak join semua yang beliau suruh buat tau.. Abg Ben  pukau aku ke? hehehe… Mau kena sound nanti aku dengan isteri beliau… hehe.. Tak adalah.. Abg Ben la yang selalu menaikkan ilham dan semangat para bloggers untuk berblogging tau!! yahuuu, .. cepat2 terima kasih pada beliau…

Okeh, bagi sesiapa yang nak tersenarai masuk sekali dalam BlogList Abg Ben untuk tahun 2011 ni, boleh la terus klik banner kat bawah ni.. Jumpa u allz kat bloglist Abg Ben okeh??

image

  • Buat satu entri .. letak header blog BEN ASHAARI

  • Tajuk " BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU "

  • Pastekan url entri anda di sini ...

  • Pastikan blog anda itu aktif selalu..

  • Tarikh luput bloglist ini , sekurangnya 3-4 bulan dari sekarang

 

12 comments:

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-datang-tahun-baru.html
mamat dah join dah..

ceym said...

semoga syok2 slalu berada di bloglist BA.. dapat banyak trafik.. best

Alisya said...

salam. fara x sempat lg nak masuk segmen abg ben..gaya mcm sibuk sgt je kan?hehe. anyway, kak pia telah ditag...check this out.
http://wardahalisya.blogspot.com/2010/12/berjogging-di-bloglarian.html

:)

Asrol Mania said...

Asrol Mania sediakan ruang Blog Exchange
Jom Sertai Saya Sayang Blog Saya
Korang boleh promote blog banner dan 1 entri korang
Mudah untuk dapat trafik

Sofia Karim said...

@matika.. yeah.. selamat berblogging

Sofia Karim said...

@alisya.. tenkiu fara tag akk. okies, skrg ni jgk kakpia wt..

Sofia Karim said...

@ceym.. mari2 join BA..

Sofia Karim said...

@asrol. okies..nnt sy join..

E.d.Y said...

good luck k..

Cik Lily said...

nak jugaj ^^ hehe

Sofia Karim said...

@edy... thanks...

Sofia Karim said...

@lili.. mari2 join!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails