MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 6, 2012

B2B BLOGGER

Salam........

Kali ni Cik Pia (wahhhhhh, nama pun dah tukar ye, cik pia ko... kekeke) nak share dengan B2B semua batch2 yang comel2 dari B2B yang tersangat rajin mencreate batch ini untuk kita semua.... Apa lagi, barang free, kita ambil, tapi, jangan lupa bagi kredit pada mereka ya.....

Tapi, sekarang ni, Cik Pia kompius la, nak ambil batch B2B bulan Mei atau Jun ek? Sebabnya, Cik Pia bakal bernikah 31 Mei, sanding pula 1 Jun...... Nak kira yang nikah ke atau sanding tu eh?? Tapi, officially married 31 Mei la kan? so, decide la jadi B2B Mei....... nampak la cepat sikit masa nya......kalau Jun macam lambat aja lagi kan? heeheee

Tapi kan, blog2 B2B ni semua nya bagus la buat DIY... Cik Pia idok la reti nak ber-DIY ni.... Adusssss.. tak ada masa nampak gayanya, walaupun ada sebulan cuti sekolah.... Mungkin minat DIY ni xada kot, xsebab Cik Pia lebih suka menginovasikan sesuatu benda tu bagi nampak fungsi nya, tapi, kalau ada, boleh la kot Cik Pia share kan pada korang..... Kot kalau ada ya??

9 comments:

NinaAz said...

wahh... bulan 5 nie ehhh... heheheh... nina pun kawin 14.11, sanding 15.11. so, kira anniversary tue 14.11 la kan? hikhikhik.. bestnya nak kawin. seronok taw buat persiapan perkahwinan! hehe.. nanti jgn lupa jemput taw.! :)

CIK PIA said...

Tq nina.... itulah, xsabar juga nak buat persiapan..... yeahh, pasti dijemput...

farah fizal said...

hye cik pia
da follow kamu :)
sy pn b2b 2013
tarikh kte same la..
fara pn nikah 31 mei, resepsi 1 jun, tandang 2 jun..
hehe

CIK PIA said...

tq cik farah.... sama lah kita.. boleh la share pendapat..

FarizAtie said...

another B2B..welcome..^_^
salam perkenalan dr ex B2B 2012 yaaa..^_^
keep in touch..already list u in my blog

http://miszatie.blogspot.com

CIK PIA said...

@FarizAtie tq ex b2b .. hehe... best la kamu.... semoga cepat2 dpt baby k....

"bella Chentaku" said...

salam perkenalan..tp ktr b2b 2014.. hehe...mcm nk b2b 2013 jek...aura die lain mcam!!

Cik Eka said...

hehehehe kite google bride to be jumpa blog cik pia.kita bakal berkahwin mungkin nov @ dis tahun nie. tgh sibuk nak cari apa2 tntag perkhwinan..

CIK PIA said...

@Cik Eka waaahhhh..bestnya.. kena start enjin dh ni

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails