MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 12, 2012

MOOD KERJA SUDAH SEMAKIN HAMPIR

Aduuiiii....Lansung xterasa cuti sekolah pada tahun ni.. Sebabnya, tahun ni Cik Pia kena jaga exam SPM, lepas tu kena pergi sekolah lepas habis exam SPM sebab ada kerja-kerja yang tak beres lagi, sebab nya Cik Pia kan jaga exam sebelum cuti sekolah bermula lagi...... Bila tengok-tengok kalendar bulan Disember, tinggal lagi 2 minggu aja cuti sekolah Cik Pia.. Banyak masa Cik Pia habiskan di rumah tak pergi mana2 pun, tapi tak apa lah, sebab nya Cik Pia boleh luangkan masa bersama-sama keluarga , lepas ni, mesti masa dengan emak ayah dan adik beradik Cik Pia dah terhad.... Auuuuuwwww, Cik Pia tak nakkkkkk........ Jadi, Cik Pia akan banyak luang kan masa bersama keluarga Cik Pia untuk masa-masa yang berbaki-baki ini okay....


Kalendar kat atas ini adalah baki-baki hari Cik Pia yang tinggal.. Yang Cik Pia pangkah-pangkah tu semua Cik Pia dah kena book.... Book la sangat kan.. Mai sikit tengok.. kekekekeke..

13 DIS : Bawa emak ayah jumpa doktor pakar
14 DIS : Gotong Royong Perdana di sekolah Cik Pia
18 DIS : Gaji + Bonus masuk... Confirm pergi shopping dah ni.. hehehe
19 DIS : Keputusan PMR 2012 diumumkan keluar. Confirm Cik Pia sibuk di sekolah sebab Cik Pia kan Guru Kelas Ting.3 dan kameraman sekolah, pasti wajib kena tangkap gambar ni
20 DIS : Pergi beli barang hantaran dengan En Tunang
23 DIS : Shopping dengan adik beradik
25 DIS : Krismas... Mungkin shopping lagi...
27 DIS : Mesyuarat Guru 
28 DIS : Mesyuarat Panitia

Ohhhhhhhhh, baru Cik Pia perasan, sesi persekolahan bagi sesi 2013 bakal bermula lagi beberapa minggu sahaja lagi.. Rutin harian Cik Pia akan bermula tidak lama lagi..Harap2 tahun hadapan Cik Pia boleh bahagi kan masa dengan kerja-kerja sekolah, dan juga persiapan perkahwinan Cik Pia .. Bloggers yang lain doakan Cik Pia ya....


3 comments:

YanaHime said...

hihi....bau nasi minyak laa

orked violet said...

owh..best nye cuti pjg!!!

Sya kLW taw La cikgu punye cuti pjg, mesti dr kecik tanam cite2 nk jadik cikgu.

mase kat mtrx duLu ade dpt call for interview tesl, tp mmg sadiss kisah nye.xpe, yg ptg, Sya mmg xseswai jadik cikgu.sbb time skoLa duLu pon sLaLu gado ngn cikgu/warden.kang karma puLak! hahahaha

CIK PIA said...

xpe cik sya... nnt dapat anak, kita didik dia jadi cikgu ye.. hehehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails