MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 26, 2012

EXPO PERKAHWINAN GERBANG CINTA

En Tunang mesej ajak pergi pameran pengantin dekat Stadium Indera Mulia Ipoh ahad ni.. Dia dapat tahu pun sebab tengok ada banner kat stadium... Eh2. biar betul ada pameran.. Tak ada dengar berita apa-apa pun, ke atau Cik Pia yang tak alert benda2 macam ni.. hehe.. last-last tadi google lah kejap nak tahu kesahihan nya... 

Ahad ni kalau boleh nak tengok la vendor untuk kad kahwin yang murah-murah......

**KLIK UNTUK LINK


Bersempana dengan penutupan tahun melawat negeri Perak oleh kerajaan negeri Perak dan tourism negeri Perak bersama-sama dengan Utusan Malaysia, satu expo perkahwinan akan diadakan :

Tempat : Stadium Indera Mulia Ipoh Perak
Tarikh : 28 - 30 Disember 2012
Waktu : 10 am - 10 pm

6 comments:

Muhammad Amirul said...

Assalammualaikum..
saya pun akan ke sana sbb saya ada pergi tadi sebelum solat jumaat tadi.

Jika perlukan kad kahwin, tag terima kasih, tshirt rewang dan berkaitan percetakkan untuk majlis perkahwinan.

Hubungi saya Amirul 012 450 4889.
email : amierul88@gmail.com
Blog : www.amirulsafri.blogspot.com
Website : www.singgahseni.com
Facebook : www.facebook.com/amirulsafri88
Facebook : www.facebook.com/singgahsenicom

CIK PIA said...

Tq muhd amirul.. nnt saya akan survey2 awak k..

ipohhappenings.com said...

Salam,

We have gone there yesterday and earlier today. Nothing much to see but stuffs on display were pretty amazing. :)

saya-mahu-kahwin said...

Saya pun pergi jugak. Sabtu saya tengok pameran di shah alam, ahad saya tengok di ipoh. Tak banyak choice sangat untuk pelamin dan busana. Tapi sedikit sebanyak ada jugak bagi ilham :)

CIK PIA said...

Tq Ipoh happenings.com for ur sharing!!!

CIK PIA said...

yup.. saya xsempat nak pergi.. En Tunang yang tolong survey.. hehehehe.. tapi, kalau pergi pameran boleh dapat idea2 sikit kn..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails