MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 2, 2013

Free Giveaways by Mrs Nelly Bouquet

Suka sangat masuk GA yang blogger2 ni buat tau... Dulu2 selalu masuk, ada dapat gak... Tapi kali ni GA yang unik sebab pastinya pasal preparation wedding Cik Pia la kan... Ok, mana-mana B2B atau sesiapa aja lah, boleh masuk GA ni.. 

**Klik kat bawah ni ye...
Pemenang akan dapat free hand bouquet dari Mrs Nelly... Apa kebenda nya  hand bouquet tu?? Mai sini tengok :

Free Giveaways by Mrs Nelly Bouquet



Walaupun Cik Pia terlambat, namun tetap menjadi number 8 lucky number.. Yeahhh, bertuah sangat !!! Tak percaya, mai tengok :

I want to win GA by MrsNellyBouquet .......... Help me to reduce my wedding preparation.... hehe... bertuah x i? hehehe
ReplyDelete
Replies
  1. ok Cik Pia is lucky no. 8.. sila isi form dkt Order form ok.. But ur's will be limited to 1 HB only.. :)


6 comments:

YanaHime said...

fuh! lawa laa yg kaler pink tu...rasa mcm nak kahwin lg bleh? hehe...tp dgn org yg sama laa kan :)

s h a said...

Hye cik pia...Salam kenal.Congratz dapat lucky no 8.Sha follow sini ye. :)

Farhana IezAna said...

wah cik pia pn dpt ye..bertuah sgt...=)

orked violet said...

Bangunnnn....
Assalaaaamualaikum cekgu!

tahniah cekgu Pia.hehehe

Cik Awin said...

tahniah cik pia...rezeki kita B2B...

CIK PIA said...

tq allzzz

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails