MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 3, 2013

SERABUT MEJA

Emmmmmmmmmm.... Minggu ni Cik Pia agak sibuk sikit, biasalah sebab baru buka sekolah kan... Sibuk di sekolah dan juga bawa ke rumah untuk setelkan.. Paling Cik Pia tak suka buat adalah benda yang nak kena organize sebab nya, Cik Pia ni kalau organize something macam fail ke mesti nak kena perfect , lepas tu bila x perfect Cik Pia akan jadi  stress sebab nak juga benda tu nampak elok dan teratur..... Jadi, benda-benda tu semua akan buat Cik Pia buang masa padahal tak ada siapa pun nak tengok, hanya untuk pandangan mata Cik Pia aja.. emmmm, mungkin kadang-kadang Cik Pia perlu kurang kan sedikit kesempurnaan dalam sesuatu hal kan.... 


Sekarang ni, Cik Pia tengah organize cantik-cantik folder cd-cd gambar sekolah Cik Pia.. Cik Pia kan jurukamera tak bertauliah untuk sekolah Cik Pia... hehehe.... Nanti senang la kalau-kalau cikgu-cikgu nak minta gambar, tak payah Cik Pia penat-penat buka laptop,Cik Pia paling malas bawa laptop pergi sekolah... hehehehehe...

Jadi, B2B yang lain jangan rindu merindu Cik Pia ye sebab kurang sikit update belog 2 minggu KOTTT ......hehehe..... Dengan En Tunang Cik Pia pun terkena tempiass nya.. Tak sempat nak bermesej2.. Puasa mesej ye.... hehe.. Nasib la ye awak!

6 comments:

mamawana said...

Salam sweetie

Selamat Tahun Baru 2013

s h a said...

Amboi...bz sampai puasa msg ye.Hehe.Selamat menjalankan tugas cik pia.Jangan stress2 taw. :)

Cik Awin said...

selamat mengemas ye cik pia...

CIK PIA said...

@s h a hehe.. xsampai 2 jam pun cik pia dah bukak blog balik.hehe

CIK PIA said...

@mamawana tq mamawana

CIK PIA said...

@Cik Awin tq cik awin...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails