MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 19, 2013

WEDD PREP : BORANG NIKAH OH BORANG NIKAH

Weeeehhhhhhuuuuu, balik sekolah tadi, terus pecut balik rumah, pukul 145 dah sampai rumah.. hehehe.. kenapa pecut laju-laju ni, sebabnya :


    1. Nak update blog, biasalah Cik Pia kalau hari Jumaat - Ahad baru pandang blog sebab dah habis kerja-kerja sekolah.. Yang kedua nyaa..... ehem-ehem-ehem.....
    2.  Nak amik BORANG NIKAHHHHHHHHHH.....
Weeeeehhhhuuuuu... Tapi , lambat lagi kan Cik Pia, ada 4 bulan  2 minggu lagi kan-kan-kan ??? ...  hehehehehehe... Cik Pia dan En Tunang, nak ambil awal, sebab dah plan nak setelkan ujian HIV + Borang Nikah sebelum Mac/April .....

Oke lah, Cik Pia akan review pasal benda ni later on okk.. sekarang nak pegi solat, pas tu makan laju-laju, dan siap laju-laju..


 ^_____________________^

4 comments:

s h a said...

Hehe...semua laju2.Wahh...cik pia da nak isi borang nikah.Sha pon x buat lg ni.Baru sibuk2 tny en tunang nak buat sekali ke x.

Farhana IezAna said...

Sama la kite pn nk settelkan bulan 2 nie..

CIK PIA said...

@s h a dear sha, cik pia ambil aje dulu, tp belum isi lg.. heeeeee

CIK PIA said...

@Farhana IezAna sama la kite ana.. nnt boleh tanya-tanya kn...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails