MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 30, 2013

HAPPY WEDDING TO B2B CIK MAH

Yeaaahhhhhhhhhhhhhh, lagi 2 hari B2B kita yang super rajin ni nak mendirikan rumah tangga... Dah kurang satu B2B kita , hehehe.... Lepas ni jadi Mommy to Be plk.. heeeee...Nervous okeh Cik Pia untuk Cik Mah.. Percaya lah... hehehehehe.. Jejom, kita pakat-pakat doakan Cik Mah kita selamat urusan pernikahan, persandingan dan bertandang... Apa-apa pun, Cik Pia puji betul sikap Cik Mah kita ni, sebab nya, sampai sekarang ni dia dok sibuk + kalut + rajin nak ber-DIY semua tau............... Salute u, Cik Mah......................... Hopefully, lepas ni rajin - rajin berblogging lagi okeh !!! 
Pesanan untuk Cik Mah :

Jangan nervous-nervous okeh !!!!!

17 comments:

NinaAz said...

Cik pia acanerrr... dh ready ker

cik mah said...

Hehehhehe...tq cik pia.....cik mah mmg sngt2 kalutblagi ngan DIy...hehehhe...lawmpatkan juga lagi last minute pun..hehhehe

Princess Feyqa said...

betul2 berkurg b2b jadi ex b2b lak hehe

CIK PIA said...

@NinaAz aiseymannn nina.... cik pia lg nervous skrg ni..heeeeeee

CIK PIA said...

@cik mah tau xpe... cik mah mmg jiwa kental..hehe... xpe2.. boleh hilangkan nervous smbil tggu lg 2 hri tu kn

CIK PIA said...

@Princess Feyqa semakin hari semakin berkurang geng2 kita,,,heeeeeeee

s h a said...

Setuju2.Kagum sgt2 ngan cik mah ni.Rase mcm hampir sume benda cik mah DIY kot.Amin3.Semoga perjalanan majlis berjalan baik.InsyaAllah. :)

Cik Awin said...

b2b sekalian, g umah cik mah tak sabtu ni?

FarizAtie said...

Cik Mah yang rajin sgt2...^_^
tapi kerajinan berbaloi tu sebab murah2 boley buat..^_^

saya-mahu-kahwin said...

Tahniah cik mah,,,wiwit, dah nak tukar status dah :)

orked violet @ SYA said...

Pia g xwed Cik Mah??

CIK PIA said...

@s h a betul2........... puji btl sikap kerajinan dia kn...

CIK PIA said...

@Cik Awin cik awin, cik pia xdpt p la.... ada program skul...

CIK PIA said...

@FarizAtie betui2 fariz atie..... nampak hasil nya kan

CIK PIA said...

@saya-mahu-kahwin pewwwiiiittt.. pas ni wawa plk..heeeeeeeeee

CIK PIA said...

@orked violet @ SYA dear........ cik pia xdpt pegi.. klu x, boleh konvoi kn.. heeeeeee

cik mah said...

tq semua....tp ade yg sedih bila yg dirancang xjadi angkara hal lain..huhuhu...sedih...tp xpe..hepy sbb korang semua sudi dtg... :)

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails