MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 19, 2013

PANGKALAN DATA MURID : APDM

Hari ni off kejap dari cerita kahwin-kahwin.... hehehe.. Sebabnya, Cik Pia kena fokus buat kerja sekolah masa cuti-cuti ni.. Awal-awal tahun ni, sebagai guru kelas, Cik Pia dan seluruh warga guru kat Malaysia ni kena update maklumat pelajar/ibu bapa/penjaga dalam sistem Pangkalan Data Murid  ...... Jenuh juga nak buat kerja ni sebab nya salah satu halangan nya ialah kemudahan internet.. Kalau internet laju, memang best la buat kerja ni, kalau tak , memang kena berjuang la nak masuk sistem ni dengan beratus ribu guru yang lain yang online pada masa yang sama.....
Tengok la jumlah guru yang log in pada waktu yang sama dengan Cik Pia pukul 9malam... Berpuluh ribu tu..

******Kepada warga guru sekalian, selamat ber-APDM di hari minggu.... Tak apa, kita korbankan sedikit masa cuti kita, untuk kerja-kerja ibadah kita.. Dapat pahala lagi...

2 comments:

NinaAz said...

Apdm utk murid form 1 kn? Ke suma? Nape sekokah nina xd ckp apa2 pun. Hurmmmmmm

CIK PIA said...

semua guru-guru kelas kena update.. sekolah pia, semua guru tingkatan kena buat apdm ni..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails