MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 13, 2013

WEDD PREP : TQ TAG COMEL CUTE

Teringin sebenarnya nak DIY TQ TAG macam yang B2B yang lain buat, tapi tak kreatif la.... hehehe... Kebetulan Cik Pia ni tersangat rajin berFB walaupun buzy dengan kerja sekolah, so terklik la Ceria Kad Kahwin (CKK) :
https://www.facebook.com/ceriakadkahwin?fref=ts

Ada banyak perkhidmatan yang diorang buat tau, macam kad kawen, tq tag, bunting, banner dan semua la yang berkaitan...Jadi, Cik Pia pun berbincang dengan diorang tru FB aje, dan berminat la nak tempah tq taq ala, yang macam ni : 
Tapi, Cik Pia nak buat versi Cik Pia la kan, so, Cik Pia pun start la mensearch kartun yang comel-comel dan cute-cute macam Cik Pia, hehehehehe .. First-first, nak guna kartun yang ini :
Cute doodle dari En Wan Hazel.. Baik hati dia ni, sebab bagi free doodles pada semua orang... FOC okeh..

Emak kata cute, tapi kenapa pengantin lelaki tak ada mata lagi sebelah, so emak reject..Tak ape, tetap akan guna untuk project yang lain.. hehehehe...

So bincang punya bincang, CKK telah pun buat dua tq tag untuk pilihan Cik Pia , tapi sekarang Cik Pia tak tahu nak pilih warna apa yang cute dan sesuai...... Tq tag aje pun.. kecoh kan... hehehehehe...
Yang ini emak berkenan, sebabnya, emak kata cukup sifat semua.. hehe.. tapi, tak tahu nak pilih warna apa yang cantik... Nak pilih mana satu ye :

A) UNGU 
B) KRIM 
C) TUKAR WARNA BACKGROUND YANGLAIN 

11 comments:

nareiQa said...

kalu merah pon cantik :)

Cik Awin said...

awin nya banting n tq tag calendar amik ngn CKK ni, mmg puas hati hasil kerja depa...

cik mah said...

yg background kuning tu cantik.... :)

Farhana IezAna said...

ana pn tempah kt CCK jugak utk tq tag nie..hihi

s h a said...

Pendapat sha backgroud krim tu naik.Yg purple mcm kurang naikla cik pia.

CIK PIA said...

@nareiQa merah mak ngah... hehehe... akan dipertimbangkn.. tq dear..

CIK PIA said...

@Cik Awin betul2 . Cik Pia pun survey2 n banding harga, mmg CKK ni berbaloi2

CIK PIA said...

@cik mah kan2... nmpk lembut je,, tulisan pun naik kn

CIK PIA said...

@Farhana IezAna sama lah kita.. xsabar nk tgk tq tag ana

CIK PIA said...

@s h a tq dear sha.. akan dipertimbangkan.... tp btl, naik warnanya...

FarizAtie said...

salam perkenalan
if nak tmph tg tag comel2 boleh lawat ke blog saya..^_^
n pelbagai lagi design untuk wedding

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails