MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 11, 2013

B2B , JANGAN MALAS, WAKE UP LADY !!!!

PERHATIAN / ATTENTION !!!!

p/s: Pesanan khas buat Cik Pia dan rakan bloggers.. Nasihat keras !!! hehehehe..

B2B yang nak kawen bulan 5 atau 6 tu (macam Cik Pia, Cik Ana, Cik Izana, Cik Sha, Cik Izyan, Cik Ayong dan lain-lain)..
  1. Jangan malas-malas lagi  okay.. Wake Up, Wake Up.. Sudah tinggal kurang dari 3 bulan syg... Tak ada masa lagi nak mengelamun okeh.. Bangun-bangun..
  2. HIV Test/ Booking Tok Kadi/Hantar borang nikah dah boleh sekarang ni syg.. Jangan lambat2, nanti tak sedar, sebab perkara-perkara tu yang paling penting sekarang ni... Bangun-bangun..
  3. B2B yang super-super rajin nak buat DIY , boleh dah mula-mula sekarang, buat sikit-sikit.. Mula sekarang syg.... Nanti, nak dekat majlis , tak adalah penat sangat siapkan semua.. Tak semua saudara mara kita boleh tolong kita... Mari syg, kita mulakan...
  4. Barang-barang hantaran yang belum beli lagi.. Marilah syg, kita beli, jangan tunggu lama-lama nanti dikebas orang..
  5. Tempah-menempah tu sepatutnya dah siap tempah semua.. Apa ditungu lagi tu syg, mereka tak menunggu kita, cepat-cepat call , dan order terus...
****Peringatan untuk Cik Pia yang super duper kuat menangguh kerja !!!!!!

11 comments:

NinaAz said...

cayokkkkk piaaaa.. wakeup..wakeupppp

Qaseh Qistina said...

cayok cayokkk...jgn tdoq ja mcm sy..hehe..borang-borang tu penting cik pia. kang terlupa lak..hehe..all da best..start hunting la ye..=)

Izyan Hamizah said...

eh, dh dekat ke? *smbil gosok2 mata* =P thanks cikpia atas peringatan.. jom sme2 merajinkan diri

Cik Awin said...

jgn malas2 k...majlis saya dh selesai, fuhhhh...lega tau...

AyongAtikah Zaid said...

hehe...thanks cik pia ats peringatan...wedding ayong 1/6, mmg x blh main2 dah...fokus3...=p

CIK PIA said...

@NinaAz hahaha. tq nina

CIK PIA said...

@Qaseh Qistina betul2.. rasanya, yg plg penting borang nikah kn.. kang xkawen kang

CIK PIA said...

@Izyan Hamizah countdown kita.,

CIK PIA said...

@Cik AwinTahniah cik awin...... so sweet of u...

CIK PIA said...

@AyongAtikah Zaid kita kan sama kn.. adoiiii

LiNda said...

Linda maybe next month wat Hiv test sebab perak valid 6 month. Heeee,go go go ladies!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails