MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 15, 2013

GUDBYE BLOG !

Minggu ni sangat-sangat mencabar dan penat !!!!! Berkejar-kejaran di sekolah mengejar dateline kerja... Akaun PIBG, Daftar PBS, Hias Bilik PBS, marking paper exam, fotografi sana-sini, kejar pergi kelas pula, preparation kawen lagi dan macam-macam lagi.. Ini semua kadang-kadang men-give up kan Cik Pia sebab rasa tak terhandle nak buat sorang-sorang............

Hari ni pula Cik Pia akan pergi kursus kadet bomba di Kandu Eco Adventure Gopeng selama 4 hari.. horrreeeyyyyyy.. rasa macam best sangat sebab boleh lari kejap dari suasana kerja yang banyak itu..Semalam memang balik lambat dari sekolah sebab nak setel kan semua kerja, bagi kerja-kerja relief siap-siap kat cikgu-cikgu..  Harap-harap boleh release tension di sini.. 

Gudbye sekolah, gudbye kerja-kerja, gudbye preparation kawen dan gudbye belog untuk SEKETIKA.... hehehehe....


p/s: Ini semua ihsan sumber dari google image ye..

6 comments:

NinaAz said...

good bye pia.. take care!

cik mah said...

HATI2 TAU...ENJOY YE...

CIK PIA said...

@NinaAz tq nina..

CIK PIA said...

@cik mah tq cikmah.. yeszzaa.. mmg nk enjoy sepuas hati..keke

sarahhernyzar said...

selamat berkursus cikpia.. XOXO~!! TC tau.. will miss u darl.

Mrs Madin said...

take care si darah manis ...

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails