MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 26, 2013

CREATE EVENT KAWEN KT FB

Sabar aja lah.. Lepas aja En Tunang dapat kad kawen hari tu, dia terus create event kawen kat FB, ajak kawan-kawan datang kenduri dia........  sabar ajalah, tak sabar-sabar betul........

Rilex la, chill la En Tunang ooooi, lambat lagi, dua bulan lagi kot...... Cik Pia siap cakap lagi kat dia, jangan invite Cik Pia lagi........ hahahahaha............... 


**** p/s: Orang lelaki ni kadang-kadang tak sabar juga ek?? heeeeeeeeeeeeeeee.. Jangan marah..........

8 comments:

NinaAz said...

Vavava..... mestilah tak sabarrrr..dah lama menunggu bunga ditaman :)

Diyana said...

hahaha advance~

YanaHime said...

ober eksaited dh encik tunang yer cik pia, hihi!

SFaezah said...

xlama da tu cik piaa..lg 2bln jerr :)

Puan Awin said...

mestilah dia x sabar dh tu....

FarizAtie said...

hehe mcm2...semangat btol tunang awak..dlu suami saya dia yg cool..ki ki ki..saya lak yang x sabo2

AyongAtikah Zaid said...

hehe..yg ni klaka...=p

orked violet @ SYA said...

hahahaha. comeL!

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails