MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 31, 2013

WEDD PREP : PRE WEDD YG SUPER LAWAK

MUAHAHHAHAHAHAHAHAHAAA

Sepanjang Pre Wedd asyik gelak-gelak aja, penat berpeluh sebab banyak gelak  bukan sebab nak bergambar..... hahahhaha.......... Gelak-gelak sebab kami berdua kan tak pernah tangkap gambar bersama, so macam kekok-kekok malu-malu kucing... muahahahahahahahaahahaa........Bila ada scene yang adik Cik Pia merangkap jurugambar pada hari ini suruh kami berdua pandang sesama sendiri, first-first suruh pandang tu dah okay dah, tapi bila suruh start senyum, terus gelak ketawa berdekah-dekah........... hahahahhahahhahahahha....................Cancel scene pandang memandang, jeling menjeling... Muahahhahahhahahhahahaahhaa..................


4 comments:

NinaAz said...

L tu stand for what. Hihi

YanaHime said...

L?? haha! baru lesen 'kecik' (bertunang) kut? nt dh nikah baru lesen full ke? kikiki!

CIK PIA said...

@NinaAz L for LOVE.. hehhehe

CIK PIA said...

@YanaHime Boleh jugak tu, lesen L.... hehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails