MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 20, 2013

KANTOI DENGAN WEDDING PLANNER

Alamak,hari tu onn whatsapp, tiba-tiba masuk mesej ..  Cik Pia punya Wedding Planner mesej .

WP : Salam. Kat blog nama Cik Pia ye?

agagagagagagaga........... Terkejut Cik Pia, alamak-alamak, kantoiiii terus sebab ada belog, terus rasa, takutnya, takutnya, kenapa WP tanya camtu, alamak terus pikir, Cik Pia ada tersalah cakap/tertulis benda-benda yang tak elok ke, diorang nak saman Cik Pia ke apa ke? huwaaaaa, takut nya, takut nya..Cik Pia tak suka komen-komen yang negatif tau, Cik Pia ni positif orang nya, ***tibe-tibe, haha....Cik Pia pun terus tarik nafas dalam-dalam, dan reply ............

Cik Pia : Aik, camne tau , stalk ye? hehehehehehehe

Terus WP reply .....

WP : Tq sangat, sebab ayat-ayat sofia , ada orang book dengan butik , nak kena belanja makan ni....

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ rasa nak nangis oke, Cik Pia punya la nervous semacam , hahahahahahaa.......


****** dalam hati , dok pikir, Cik Pia belum mention lagi nama WP Cik Pia, ooh, mungkin ada komen-komen di belog orang kot.. hiksssss

To my WP yang baca belog saya ini, TQ sebab suka layan karenah customer macam saya ini, jangan lupa pasang pelamin next month ye...hiksssssss....

''Setiap rezeki itu telah tertulis, 
hanya tinggal usaha kita dan berdoa sahaja ''

4 comments:

orked violet @ SYA said...

hehehe. comeL je! bagos La WP Cik Pia. siap melanje mkn lagi! Ok La. org berbudi kite berbahase. ye daakkk? hehehe

sarahhernyzar said...

weewwiittt.. femos amos.. smpi WP pn tau.. gagaga :p

CIK PIA said...

@orked violet @ SYA betui2 sya... mai pizza 3 set ke..hehehehe.. jahat kn cik pia....

CIK PIA said...

@sarahhernyzar hehehe... mgkn dia google nama butik , terjumpe komen yg dipuji.hehe.... malu i..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails