MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 16, 2013

WEDD PREP : ALAHAI KOMPANG SAYANG

Memandangkan tempahan kompang macam semua dah full aja kan, Cik Pia pula malas nak semakkan kepala otak Cik Pia untuk mencari lagi... Jadi, keputusan akhir, Cik Pia tak mahu ambil kompang, guna aja CD Player, ok tak ? Pasang kuat-kuat masa pengantin sampai.... hahahahaha

Tapi, dalam kepala otak Cik Pia ni pun, ada satu lagi idea, TERBAIK punya..  Nak suruh budak-budak kompang sekolah Cik Pia main kompang, confirm terbaik punya dan siap masuk surat khabar lagi..hehehe... Nape ek? Sebabnya, ahli kumpulan kompang sekolah Cik Pia semuanya budak-budak NON-MALAY, confirm terbaik punya !!!! 

8 comments:

NinaAz said...

Idea tu ok gak. Pasang cd. Baikkk punyerrr

Diyana said...

ok what idea tu...
hehe

orked violet @ SYA said...

Pia, Sya amik kompang dak sekola jek. tp melayu lah

kLw bkn melayu tu pecah record. kLw chinese soh dorg ber-gendang je La. Pia Lak masok paper! hehehee

sarahhernyzar said...

terror la budak skola cik pia. non-malay pn berminat nk berkompang.. awesome..

CIK PIA said...

@NinaAz itulah.. last choice klu xdpt ni..

CIK PIA said...

@Diyana itulah... lg kuat kn bunyinya..hehe

CIK PIA said...

@orked violet @ SYA itulah sya.. hehehe.....

CIK PIA said...

@sarahhernyzar itulah.. pndi jgk diorg main...hehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails