MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 13, 2013

SAVE THE DATE


*****************Cik Pia sudah pun mula mengumpul alamat-alamat kawan-kawan secara senyap dan terancang di FB, hehehehehehe, konon nya tak mahu la kecoh-kecoh lagi kan...Sebab lambat lagi kan, 47 hari lagi....Tapi, rupanya, ramai gileeee kawan-kawan, saudara mara kepada kawan-kawan yang ambil tarikh wedding Cik Pia itu.. Sangat sedih oke, Cik Pia kalau boleh nak kawan-kawan semua berada dalam majlis Cik Pia itu(demand pula, konon artis ke)

*****************************Jadi, dengan rasa rendah diri, Cik Pia menjemput B2B yang disayangi semua ke majlis Cik Pia.. B2B yang nak kad, boleh la letakkan alamat kat sini atau kalau segan boleh email kan ke misssofia87@gmail.com ye.............. 

7 comments:

Cik Puan Ila said...

Selamat bakal pengantin baru..cik puan ila dh lepas..cik pia pulak lps ni..hihi

NinaAz said...

Wwawawa. Tak lama dahhhh

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Cik Pia... nak kad kawen jugakkk... walaupon tak dpt dtg sbb tarikh kawen same... hehehe... ^_^

CIK PIA said...

jgn lupe bg address kt sini o emel ye..

Diyana said...

nak kad jugak (^_^)
nnti saya emel.. hehe

sarahhernyzar said...

cik pia.. i wish that i can attend ur wedding... huhu... btq.. tahniah dear.. moga majlis berjalan lancar.. XOXO~!!!

LiNda said...

nak kad jugak :) dah tak lame dah tu :)

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails