MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 21, 2013

POST WEDD : HONEY BEE

Weeeeeeehhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu, dalam sibuk-sibuk dok cari destinasi pilihan nak pi honeymoon, tetiba En Tunang bagitahu yang dia dah setel bab booking honeymoon semua.. Biar betuii dia ni, selalunya kalau bab-bab order  mengorder ni, Cik Pia yang laju, tetiba dia yang terlebih laju, dan paling excited adalah, honeymoon disponsor oleh jabatan dia............... weeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuu, banyak kali cakap kat En Tunang, betul ke? betul ke? betul ke? En Tunang siap emel kan lagi reservation letter dari syarikat pelancongan tu... cam tak percaya aja, macam artis la pula ditaja-taja ni..............Alhamdulillah, save the bajet, boleh la duit untuk honeymoon salur kat benda-benda lain kan.... Alhamdulillah...

Destinasinya mana? Yang penting, dalam Malaysia, boleh la.... Kata ditaja.. hehehehe... Alhamdulillah!!Yipppieee!!!

7 comments:

NinaAz said...

Waaaa. Untunglahhhh. Mana tuuuuu. Bestnya honeymoon. Hrhe

Diyana said...

best nya dia.....
kat mana tu?? hehe

♥ Chacha said...

seronokknyaaa p mana lattewww. hikhik.

CIK PIA said...

@NinaAz ngeeeeeeeeeeeee............. takot honeymoon..hehee

CIK PIA said...

@NinaAz ngeeeeeeeeeeeee............. takot honeymoon..hehee

CIK PIA said...

@Diyana dalam malaysia aje... nnt cik pia review okeh

CIK PIA said...

@♥ Chacha hikhik....... mari meneka..hehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails