MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 20, 2013

WEDD PREP : UNTUK PIHAK LELAKI

Cuti 3 hari yang dapat minggu ini, memang digunakan maximum yang mungkin.. Semalam hari Jumaat, setelkan kerja-kerja sekolah yang tertunggak.... Kasi licin semua beres!!! Lega!!!

Pagi Sabtu dimulakan dengan misi roadtax, geram betul dari hari Khamis tak setel-setel lagi, nak buat sendiri punya pasal, sebab nak murah kan.....Kalau dengan agen mahal sikit.... 

Petang Sabtu, sambil layan hindustan buatlah glass jar utk pihak lelaki....Ikat-ikat reben dan tampal TQ Tag aje pun....Tapi.... Sakit-sakit badan oke buat  untuk pihak lelaki, baru buat 100 aja dah sakit belakang badan dan vontotttt..... huhuhu.....Cik Pia tak dapat bayangkan B2B yang rajin-rajin yang buat untuk 1000 tambah lg dengan goodie bag yang DIY semua-semua itu... cayalahhhhhhhh....

Lepas itu, Cik Pia print siap-siap nama untuk di tampal pada kad jemputan kawen..Gunting-gunting semua. Cepat-cepat B2B yang nak datang wedding Cik Pia, bagi alamat ye kat misssofia87@gmail.com.......


Esok ingat nak buat :
  1. Guest Book - Nak hantar jilid aje, senang
  2. Guest Book Corner - Nak print label yang cute-cute
  3. Signage (Petunjuk Arah) - Nak design dan print dan laminate terus
  4. Pixajoy Photo (Pre Wedding) - Nak edit dan send untuk print
Aiyoooooooooooooooooooooooooooooooooo.............. 40 hari lagiiiiiiii.......................

9 comments:

NinaAz said...

Cutenyaaa jar tu piaa

CIK PIA said...

@NinaAz Hahaha,, apa-apa aja utk pihak lelaki... kui2.....

LiNda said...

Cantik deco utk jar tu.. linda pun skit2 bontot n pinggang duk wat deco jar..huhu

CIK PIA said...

@LiNda hahaha.. deco biase2 je linda.. itu ae yg mampu..hehe..hbs kan tq tag yg ada

Diyana said...

kan3
sakit blkg oooo... huhu
nasib dh lepas.. ahakz!!

saya-mahu-kahwin said...

Chaiyo2 cik pia..dah banyak progress dah. rasa macam nak attend wedding cik pia jer..eehehhehe

rombongan pihak lelaki 100 org ke? wow..ramainyer..

CIK PIA said...

@Diyanaehehe....... itulah, sakit belakang yg berbaloi..hehehe

CIK PIA said...

@saya-mahu-kahwin marilah attend wedding ku wawa... biase2 aje wedding cik pia, mai2 dtg, nnt bg alamat k, cik pia pos kartu

CIK PIA said...

@saya-mahu-kahwin bajet 100 je.. sbb masa bertunang hari tu lebih 50 org dtg..huhuhu

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails