MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 11, 2013

IDEA PRE WEDDING


Sekarang dah jadi trend , B2B mesti ambil pakej OP sekali dengan Pre Wedding atau
nama glamer dia SAVE THE DATE..


Lepas tu , macam -macam pula tema dan gaya nya, macam syok aja tengok..


photo
http://www.flickr.com/photos/budakli/4404122160/
Cik Pia pun sebenarnya nak juga ambil pakej pre wedding dengan OP .. Tapi.. macam segan pula nak bergambar dengan En Tunang depan OP, nanti nak buat macam-macam gaya macam kaku pula.. Walaupun Cik Pia ni suka bergambar, tapi kalau nak bergambar dengan En Tunang terus malu dan sopan ye... Hehehe. Tapi, lepas kawen tak malu dah kot..hahahaha...

Tapi, dalam kepala ni ada macam-macam idea yang nak menggunakan gambar pre wedding, antaranya, nak guna untuk banner dan guest book corner.. Tak kan nak guna gambar masa bertunang kot...... 

Jadi, setelah berbincang-bincang keinginan hati ini, Cik Pia pun berhasrat untuk buat DIY PRE WEDDING.. Maksudnya , tangkap sendiri aja lah menggunakan kreativiti Cik Pia sebagai jurukamera sekolah yang tak bertauliah.. hahahaha...

Dan OP PRE WEDDING pula ialah adik-adik Cik Pia... hehehehehe.. Rasanya, kalau bergambar depan adik-adik Cik Pia ni tak adalah kami malu sangat kot.. hahaha..... Yang penting, jangan nak bergambar berlebih-lebih dalam Pre Wedding ye.. Tak halal lagi tu ok?!!

Sekarang gah buat story board untuk DIY PRE WEDDING .. Idea-idea, come to mama plzzz

9 comments:

Cik Nina said...

betul2.. tak halal lagi xleh nak lebih2. hehe dlu nina pun plan nak buat pre wed, tp dek kesuntukan mase tak jadi. gud luck eh pia. hehe nanti tnjuk tau pic pre wed :)

sarahhernyzar said...

sara buat pre-wedding white studio.
hehe. sb mmg tatau nk wat tema apa.
konsep apa. jadilah apa-apa je lah.
haa gitu... so sudahnya white studio sajo.
weee~!!! itupn keras kaku. :p

LiNda said...

Linda pun xde idea lagi nk wat idea pe pre wed nnti..huhu. pia wat tema pe?

CIK PIA said...

@Cik Nina tq cik nina.. doakan sy berjaya ok..hiksss....

CIK PIA said...

@sarahhernyzar wahhh.. macam best jugak tu, lg pro photographer.. cik pia main belasah aje ni nnt.. hehe

CIK PIA said...

@LiNda cik pia masih pikir lg nk wt cmne.. klu xdpt idea, main tgkp aje nnt..hehe

"bella Chentaku" said...

betoi tuh..nt ktr pon nk buat diy je tok pre weding.hehehee..pas2 beli album kt groupon..hehe

CIK PIA said...

@"bella Chentaku" nnt kita sharing2 idea ye

MatSu Photoshoot said...

Assalamualaikum..

Jemput ke blog kami utk berkongsiidea pre/post wed :)

http://matsuphotoshoot.blogspot.com/

Terima kasih.

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails