MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 12, 2013

PAMERAN PENGANTIN LAGI

Untuk B2B area Perak, pameran pengantin datang lagi..

Tarikh : 13 Februari - 17 Februari 2013 (nanti Cik Pia update balik tarikh k)
Tempat : Angsana Mall (dulu dikenali sebagai UO Mall, ala Greentown Mall tu)

Untuk B2B yang nak survey-survey lagi apa yang patut, boleh la terjah ................. 

Gambar hiasan ihsan dari Google Image

8 comments:

A.N.A said...

Asalamualaikum pia..nk tanye pia tau x KK HOME DECO IPOH kt area mn?nk mintak direction la..

Sarah Amin said...

Salam Cik Pia :) salam kenal. lawatan balas dr blog http://cerita-bonda.blogspot.com.

sms saya 019-3833108 pasal SCP shaklee yg sis tanya tu. scp tu tak perlu vitamin lain utk sokongan. mkn itu shj sudah cukup tapi sekotak biasanya hasil x begitu ketara..biasanya customer start bg feedback positif bila masuk kotak kedua. :)

LiNda said...

Eh...tak tau pun greentown mall tukar nama...hehe. Lame jugak ye pameran pengantin kat situ

CIK PIA said...

@A.N.A sory cik anna... cik pia pn xtau kt mana... namanya je budak Ipoh..hehe

CIK PIA said...

@Sarah Amin wahhh.. best tu.. ok2, nnt cik pia akan try beli.. hopefully dapat kulit cantik mcm u..

CIK PIA said...

@LiNda aahh, dah tukar nama.. dulu2, nama dia RAINBOW tukar kepada GREENTOWN MALL tukar lg kepada UDA OCEAN, skrg ni, ANGSANA MALL

Princess Feyqa said...

fyqa seumur idup xprnh lg pergi pameran pengantin sob3 T_T

CIK PIA said...

@Princess Feyqa mari2 fyqa.. turun Ipoh..hehehe

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails