MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 5, 2013

WEDD PREP : TQ TAG DAH SAMPAI

Weeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu.........


Tq Taq dari CKK yang comel dah sampai.........Tak sabar nak gantung kat doorgift..........



Tak percaya pula ada nama Cik Pia dan En Tunang kat situ....



Betul ke nak kahwin dah ni?? hehehe............



Lagi 3 bulan, 3 minggu dan 3 hari................



Ehsan dari : CKK 

18 comments:

Farhana IezAna said...

kte punya pn dh selamat tampal kt jar pn..hihi
tp xde masa lagi nk tnjuk..

cantik sticker awk..

NinaAz said...

Wahhh. Cutenyaaaaa. Menghitung hari cik pia. Hihi

sarahhernyzar said...

wah cam best je.
pia dh de tq tag.
sara apa pun tak de
uwaaaaaaaaaaa...
*tarik tarik rambut*

orked violet @ SYA said...

nk kad taw nnti (xd kaitan ngn entry nih. hehe)

FarizAtie said...

comel sgt3!!!

cikCT said...

giler cantik kuning tu! :)

3 b ulan 3 minggu 3 hari..rasa mcm lebih kurang sama je kot dgn kita..tp kenapa kita tak seaktif kamu membuat persiapan? sobs.

CIK PIA said...

@Farhana IezAna Gudjob ana.... bagus tampal awal2.. banyak lg kerja lain kn...

CIK PIA said...

@NinaAz tq nina syg... menghitung hari, detik demi detik ... hehe

CIK PIA said...

@sarahhernyzar alo2 sarah.... jgn tarik rambut.. nt botak..heheeeee

CIK PIA said...

@orked violet @ SYA hehe.. sya.. confirm, i jemput semua B2B yg lovely ni..

CIK PIA said...

@FarizAtie tq farizatie.. comel mcm u..

CIK PIA said...

@cikCT tq cik ct... yeyeh! jom2 kita mengaktifkan diri kita..

Princess Feyqa said...

comel lah sis! design ni sis request cmtu ke?

BUNDA a.k.a KN said...

selamat menempuh alam baru...tahniah..

CIK PIA said...

@Princess Feyqa Actually request design cartun len, tapi dia buat yg lain,yg lg comel.. hehe

CIK PIA said...

@BUNDA a.k.a KN Tq Bunda.. selamat berkenalan......

nareiQa said...

besnye . nak order tq tag jugak la . tapi kite tengah order sticker tag :)

CIK PIA said...

@nareiQa comei kan... ehhe.. mari2 tempah..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails