MY BLOG

Daisypath Friendship tickers

OUR ANNIVERSARY

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 18, 2013

PROMOTE:AISKRIM MINGOMINGO YANG SEDAP

Oke-oke.. Ini iklan tidak berbayar ye.. Saja-saja nak promote aja ni.. Hari tu pergi wedding kawan sekerja kat Dewan ILP , Jelapang, Ipoh.. Meriah gila ok kenduri dia.. Oke, stop kejap kat situ..hehe..

Part paling best ialah, panas-panas tunggu pengantin tu, nasib baik la ada van asikrim yang memang kawan Cik Pia ni tempah untuk bagi aiskrim kat tetamu-tetamu yang datang.. 


   
Gambar semua dari FB AISKRIM MINGOMINGO YANG SEDAP.. Tapi, ini bukan gambar majlis kawan Cik Pia oke...

Best dan sedap juga aiskrim nya... Nama aiskrim nya MINGOMINGO yang bertempat di Perak .. Comel tak nama, secomel rasa aiskrim ni.. Cik Pia pun rasa macam nak tempah juga, tapi tengok bajet dulu ... Harga diorang pun boleh runding-runding..

Utk tempahan majlis perkahwinan kami tetapkan minima 600 kon. harganya rm1 per kon. jika tempahan melebihi 1000 kon dan ke atas percuma 100 kon utk promosi tahun 2013.tetapi kuantiti tempahan masih boleh dirunding jika utk majlis lebih kecil.
Mana-mana B2B yang nak tukarkan desert dari bubur jagung kepada aiskrim boleh la calling diorang oke!! Nanti Cik Pia terjah wedding korang, Cik Pia makan aiskrim MingoMingo dulu.. Yummmyyyy... 

9 comments:

YanaHime said...

comei jaa nama dia! ^_^

NinaAz said...

Cik pia wedding nanti boleh laaaa letak aiskrim niii ♥

cik chinta said...

sdp nye. skg mmg trend kn.

CIK PIA said...

@YanaHime comey kan..hehe...

CIK PIA said...

@NinaAz emmmm.. tgk bajet dl nina.... rasanya tak kot...

CIK PIA said...

@cik chinta itu lah cik chinta.. skrg ni mcm2 benda utk ganti desert..

Qaseh Qistina said...

menarik ice cream ni..cik pia x riki2 harga ke? hehe...nk buat ni mmg kena tgk bajet..huhu

CIK PIA said...

@Qaseh Qistina yup..ada cik pia edit ckt kt atas ni.. hehe.. rm 1 per kon,,

sarahhernyzar said...

alamak pia.. sara tingin nk makan eskem ni. camne ni? hehehhee. nyum nyum.. slurrppp..

Post a Comment

Mendoakan Puan Pia dapat baby ramai & comey .. hehehehe

Related Posts with Thumbnails